PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreePoduka iz gitare Zagreb / Akustična i Električna lekcije iz gitare / gitara za pocetnike


80 HRK60 HRK°  –25%

Moje dugogodišnje iskustvo omogućuje mi da pravilno procijenim sposobnosti i želje svakog učenika i, uzimajući ih u obzir, odaberem nastavnu metodologiju. Mladi talenti pod mojim vodstvom oslobađaju se lijenosti i pogrešnog vektora primjene snaga.
Pristalica sam zdravog načina života, nemam loših navika, bavim se sportom, čitam knjige. Vjerujem da zahtjevnost i korektnost pomažu čovjeku da ispravno procijeni svoje sposobnosti i snage, kao i da otkrije svoj jedinstveni potencijal.

Naravno, kao što neki moji kolege obećavaju, u nekoliko sati ne možete postati virtuozni gitarist. Ali moći ćete odigrati nešto razumljivo pod mojim vodstvom do kraja prve lekcije. Postoji i pametna tehnika blitz treninga za one koji su se kladili s trećim stranama da će naučiti svirati na gitari jednu ili više određenih kompozicija u kratkom vremenu.
Starost studenata je od 5 godina i više (tecaj gitare ne postoji gornja dobna granica).

Glazbenik sam s dugogodišnjim iskustvom podučavanja električnih i akustičnih gitara za djecu i odrasle.
Lekcije na sviranju akustične, akordi za gitaru, električne gitare i basa. Klasična, jazz, blues, rock, hard rock, metal ..

- učenje sviranja gitare nije teško;
- satovi gitare stvarno su relevantni;
- osnove gitare mogu se bez problema naučiti.


Cijena jedne lekcije gitare Zagreb 60 min (1 sata) – 60 kn

Trošak nastave gitare određuje se za svaki slučaj pojedinačno. Pri određivanju cijene igraju čimbenici poput razine početne obuke, odabranog programa treninga, broja nastave i udaljenosti mjesta održavanja treninga. Cijena nastave gitare izvan grada ovisi o udaljenosti.
Pomoć u odabiru alata i opreme za moje studente, kao i drugi savjeti - BESPLATNO.

    Zagreb Expired
Home HR Zagreb Education & Learning BackFacebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F