PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeIznajmljivanje trampolina za djecu / Najam dvoraca na napuhavanje / tobogani za djecu


280 HRK250 HRK°  –10%

Dječji trampolin najbolja je zabava za djecu. Ova će atrakcija biti izvrsna platforma na kojoj se vaše dijete može zabaviti i izbaciti energiju, istovremeno jačajući svoje zdravlje.
Iznajmljujući dječji trampolin, uveličat ćete razonodu svoje djece i stvoriti doista vedar odmor. Najam dvoraca na napuhavanje, trampolina idealno za dječje rođendane i razne zabave.

- Visina mreže: 180 cm
- Promjer trampolina: 366 cm
- Visina konstrukcije: 80 cm
* Maksimalna ukupna težina 120 kg.

Trampolini su prava atrakcija za djecu!
Dok se djeca igraju roditelji mogu odvojiti malo vremena za goste, znajući da su djeca na sigurnom. Mreža je učvršćena s unutarnje strane trampolina,
što znači da je udaljenost između djeteta i opruga s metalnim dijelovima velika, što djetetu osigurava sigurno skakanje.

Svi vrlo dobro znaju da u zabavnim parkovima možete skakati na napuhavajuće trampoline, ali uvijek postoje dugi redovi i nije baš blizu. Ali sada je vrijeme da promijenite svoje poglede na stvari! Trampolin na napuhavanje možete unajmiti za gotovo svaku priliku!

Djeca su samo luda za toboganima za napuhavanje za djecu i trampolinama. Društvo djece lako će provesti cijeli dan na njemu. Za djecu će to biti suludo zanimljivo, prilično neobično, nevjerojatno smiješno. Ako će se vaš rođendan održati u seoskoj kući s ograničenim brojem djece, gdje se svi poznaju, onda vam možemo donijeti trampolin, namjestiti ga, provjeriti i otići. Doći ćemo po njega u dogovoreno vrijeme.
Ako je broj djece prevelik, a želite da pratimo sigurnost na trampolinu, u ovom slučaju od nas će pratiti djecu i organizirati igre za njih.

Trampolin se može koristiti tijekom cijele godine, a ne samo ljeti, jer je čitava konstrukcija prilagođena svim vremenskim uvjetima. Opruge su obložene zaštitnim materijalom. Mreža štiti od vanjske strane trampolina. To znači da je dijete odvojeno od metalnog okvira i opruge, što djetetu pruža siguran skok.

Vlastiti automobil omogućuje nam da svoje tobogane i trampoline na napuhavanje dovedemo na bilo koje mjesto. Trebate samo uzeti u obzir da će se u tom slučaju ukupna cijena troškova isporuke promijeniti. Da biste saznali troškove dostave napuhanog trampolina, trebate nas samo kontaktirati.
Moguća je dostava po (~60 kn) ili više ovisno o udaljenosti od Krasice.

    Krasica Expired
Home HR Krasica Entertainment Back
Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Blog
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F