PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeUređenje, vrtni posao i održavanje okoliša. Savjeti ureä‘enje vrta


1 HRK

Dobro je ako ste kupili kuću s njegovanim travnjakom, ali što ako teritorij nije pripremljen? Možda vam se ne sviđa pogled oko kuće? Obično seoska kuća znači mjesto za odmor, slobodno vrijeme, a neuredno dvorište pokvari raspoloženje. Dobro opremljen prostor i pejzažni dizajn omogućuje vam da u potpunosti uživate u odmoru s prijateljima, nakon napornog radnog dana, provesti odmor. Uredenje vrtova i uređeni prostor učinit će da se osjećate kao kod kuće.

Naša tvrtka se bavi uređenjem okoliša, uređenjem okoliša, uređenjem okoliša. Naš tim profesionalaca voli posao kojim se bave, vodeći računa o željama naših klijenata. Tvrtka pruža sveobuhvatne usluge, do naknadnog održavanja osobne parcele na zahtjev klijenta.

- Sadnja drveća
- Šišanje živice
- Oblikovanje grmova
- Košnja trave
- Krčenje zapuštenih površina
- Gnojidba
- Obrezivanje
- Korekcija tla
- Staza ograda
- Popravljanje elemenata
- Bojanje
- Obaranje stabala

Stručnjak za krajobrazni dizajn uzima u obzir svaki mali detalj. Individualni i kreativni pristup naručivanju pomaže u stvaranju ureä‘enje vrta koji su fantastični u stilu i jedinstvenosti.

Pomoći ćemo vam da promijenite mjesto tako da možete uživati ​​u pogledu, iskusiti samo pozitivne osjećaje dok sjedite s voljenom osobom na terasi držeći šalicu aromatične kave ili igrajući se s djecom na travi u blizini kuće. Približavajući se praktičnoj strani, dizajneri će stvoriti krajolik tako da bude lijep, funkcionalan.

Spojimo ljepotu divljih životinja i filozofiju organiziranja prostora sa znanošću stvaranja skladnih arhitektonskih oblika. Naš dizajn, ugradnja i održavanje automatskih sustava za navodnjavanje pruža vam priliku da bez brige uživate u ljepoti vašeg vrta. Stvaramo šarmantne i izdržljive vrtne staze od prirodnog mramora, granita i prirodnog kamenja. Osiguravamo garancijsko i post garancijsko održavanje uređenih objekata po povoljnim uvjetima.

Svoje usluge pružamo u cijeloj zemlji.

Mobitel: 099-7662-501

    Zagreb Call
Home HR Zagreb Home & Garden Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F