PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeFasada slikanje usluge


1 HRK

- Popravak i krečenje industrijskih zgrada
- Popravak i bojanje pročelja vašeg doma
- restauracija fasade bilo koje složenosti
- Dekorativne fasade
- Karcher pranje fasada

Slikanje fasada je najpopularnija vrsta ukrašavanja fasada. Povoljan i jednostavan način za brzo ažuriranje izgleda fasade.
Pravovremeno slikanje spasit će vaše zidove od negativnih učinaka prirodnih pojava.
Ekonomična, učinkovita i pouzdana metoda osvježenja fasade od utjecaja čađe i ulične prašine, atmosferskih oborina i temperaturnih krajnosti, sunčeve svjetlosti i pucanja hladnoće.

Započinjemo s pripremom zida. Čistimo od ljuštenja, prljavštine i prašine. Provjera čvrstoće i ljuskanja žbuke na svim dijelovima zida i nanošenja svježe žbuke na hitne zone. Obnavljamo pukotine na površini i nanosi. Nakon izravnavanja ravnine, temeljnog premaza radi zaštite od mrlja i nedostataka, to poboljšava prijanjanje boje na bazu. Oslikavamo površine. Da bi se postigla jednolika boja, boja se nanosi u 2 sloja.

Naši stručnjaci vješto posjeduju valjak, sprej i četku.
Četkica se koristi za teško dostupna mjesta, a za velike površine valjak i pištolj za prskanje. Naši stručnjaci s iskustvom u slikanju radnih boja bez mrlja.

Boja se kupuje od izravnih dobavljača, što osigurava njihovu nisku cijenu i izvrsnu kvalitetu. Naše radno iskustvo omogućava nam da odaberemo potrebnu boju za najbolje prijanjanje i minimiziramo izgaranje boja.

    Zadarska Expired
Home HR Zadarska Architecture BackFacebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F