PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeTecaj za volumen trepavice / Ekstenzije trepavica Zagreb / Umjetne trepavice


2650 HRK2000 HRK°  –24%

Ne povećavamo samo trepavice - stvaramo remek-djelo pred vašim očima! Naglašavamo boju očiju i vašu sliku. Ekstenzije trepavica Zagreb.

Volumetrijske trepavice nadopunjuju tajanstveni izgled, dobro idu uz izražajne oči i luksuzne strelice. Volumena na trepavice obično se postiže korištenjem posebne maskare s vlaknima u sastavu - najmanjim dlačicama koje se pričvršćuju na trepavice, stvarajući ovaj volumen.

Umjetne trepavice - trepavice možete jednostavno obojiti redovitom maskarom i nalijepiti lažne trepavice u vrpce ili grozdove. Obično izgledaju prirodnije.

Klasik Ekstenzije trepavica. Metoda ekstenzije sastoji se u tome što se jedna umjetna trepavica produžuje za svaku vlastitu trepavicu. Ovo je pravi klasik cilijarnog načina modeliranja cilijarnog reda.

Pola volumena (nepotpuni volumen). U ovom se slučaju umjetne trepavice ne produžuju za svaku prirodnu, već kroz jednu. Metoda ekstenzije trepavica je pogodna za prirodno guste, ali kratke trepavice.

Express Ekstenzije trepavica. Suština tehnike je da na vanjskim kutovima očiju trepavice rastu u gustom sloju, dok se u unutarnjim kutovima raspodjeljuju rjeđe ili uopće ne.

Hollywood Tehnika. Holivudska tehnologija omogućava vam da trepavice napravite nevjerojatno guste i voluminozne zahvaljujući produženju nekoliko umjetnih trepavica na jednu prirodnu. Kao rezultat, cilijarski red dobiva vizualni "d" volumen. Na holivudski način možete uzgajati trepavice nevjerojatne gustoće i volumena. Na ovaj način dobiva se 2d (dvostruka) nakupljanja, 3d efekt (trostruki volumen), 4d, 5d, 6d i više volumena.


Tečaj za volumetrijsko produženje trepavica 2000 kn.

    Zagreb Call
Home HR Zagreb Beauty & Spa Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F