PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeOldtimer za vjenčanja. Najam Automobil za vjenčanja. Auto za mladenke


1500 HRK1100 HRK°  –26%

Oldtimer za vjenčanja. Automobil za vjenčanja. Auto za mladenke

Nudimo prekrasan najam automobila za vjenčanje. Na parkiralištu se nalaze svi najpoznatiji i najpopularniji automobili za vjenčanja.

Vjenčani automobil VW 1969 učinit će vaše vjenčanje nezaboravnim. U našem najmu možete naručiti automobil (s profesionalnim vozačem) za vjenčanje bilo kojeg formata. Pružit ćemo vam ekskluzivni auto za mladenke koji će stvoriti svečano raspoloženje! Pomoći ćemo u organizaciji tematskih vjenčanja. Kod nas možete naručiti najneobičniji retro automobil za vjenčanja.

Vjenčanje je važan događaj u životu svake osobe. Na vjenčanju bi sve trebalo biti savršeno: haljine, banketna dvorana, slikanje, koncertni program i automobil. Ovaj važan dan ne bi trebao biti ometen loše osmišljenim odlukama.

Vjenčanu procesiju vodi automobil mladenke i mladoženje. To je posebno važno na ovaj dan jer igra presudnu ulogu. Automobil mladenke i mladoženja otvara im put prema svjetlijoj budućnosti. Vjenčani automobil trebao bi biti elegantan, udoban i udoban za mladenke. To bi trebalo biti u potpunosti u skladu s njihovim raspoloženjem.

Naša misija je ispuniti sve želje mladence. Iskusni vozači brzo će vas dostaviti do vašeg odredišta.
Iznajmite vintage automobil za vjenčanje tako da nas nazovete telefonom.
Iznajmljivanje za šest s vozačem 1100 kuna.
Tel: 098 9365 381

    Karlovac Call
Home HR Karlovac Entertainment Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F