PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeAdaptaciSavjetovanje o popravku / Popravak "ključ u ruke" / Remontje / Sanacije


1 HRK

Vlasnici malih stanova koji razmišljaju o obnovi ključ u ruke, prije svega, suočeni su s pitanjem kako pravilno planirati životni prostor u kojem će se svi članovi obitelji i pozvani gosti osjećati ugodno. Profesionalni dizajneri imaju bogato iskustvo u provedbi takvih projekata, vodeći računa o modnim trendovima i originalnim autorskim rješenjima.

Dugogodišnje iskustvo omogućava nam obavljanje poslova bilo koje složenosti na visokoj razini.
Cijena naših usluga je pristupačna.

Zahvaljujući njihovom iskustvu i osjećaju za stil, naši stručnjaci su čak i u takvom apartmanskom području poput 40 četvornih kvadrata. m, u stanju su stvoriti udoban i funkcionalan interijer koji u potpunosti zadovoljava potrebe modernog stanovnika metropole.

Ponekad nedostatak životnog prostora prisiljava vlasnike jednosobnih stanova da se tijekom velikog remonta riješe jednog ili drugog funkcionalnog područja. Profesionalni dizajneri interijera moći će iskoristiti puni "potencijal" prostorije kako članovi obitelji ne bi osjetili ni najmanju nelagodu. Za zoniranje jednog studijskog prostora u jednosobnom stanu možete koristiti podij s ugrađenim kutijama za odlaganje. Ovdje sklopiva kauč na razvlačenje čini dnevni boravak, a ujedno služi i kao mjesto za spavanje.

Kompetentno rješenje planiranja omogućava tijekom glavnog remonta optimizirati prostor stana kreiranjem prostrane kuhinje-dnevnog boravka i prostora za spavanje kraj prozora.

Detaljne telefonske konzultacije. Besplatna posjeta stručnjaka radi izmjera i objašnjenja detalja. Obračun troškova svih radova vrši se u skladu s sporazumom koji su potpisale obje strane. Izvještavamo i pregovaramo s klijentom o trošku rada i materijala u svakoj fazi.
Svi radovi se izvode u skladu s ranije sastavljenim i potpisanim rasporedom.

Potpuno smo odgovorni za rezultat. Po završetku sanacijskih radova preuzimamo jamstvo.

    Karlovac Call
Home HR Karlovac Architecture Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F