PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreePopravak aluminijskog ili plastičnog čamci i jahte


1400 HRK999 HRK°  –28%

Popravak aluminijskog ili plastičnog broda danas je vrlo popularna usluga. Plovila od ovog metala i plastike često se koriste u Hrvatskoj. Brojni tipovi brodova izrađeni su od aluminija, od običnih motornih brodica i malih brodica do brodova za razonodu i jahti. Istovremeno, aluminij je mekan metal, na kojem se udubljenja pojavljuju čak i od malih udaraca. Naša tvrtka vrši popravke raznih čamaca od aluminija i plastike.

Popravak teglenice obično je potreban nakon neuspjelih manevara koji rezultiraju oštećenjem strana i dna. Osim toga, u modernom riječnom i pomorskom brodarstvu koristi se puno brodova koji su izgrađeni u prošlosti. U tom slučaju provode se veći popravci i uvode ograničenja vijeka trajanja broda. Obnavljamo brodove bez vlastitog motora, kao i teglenice s integriranim ili vanbrodskim motorima.

Popravak plovila može biti potreban u bilo kojem trenutku. U većini slučajeva brodovi stižu na planirani rad. No, postoje i slučajevi kad je potrebno neplanirano održavanje. To uključuje oštećenja brodskog trupa, motora, kvar kretno-kormilarnog kompleksa itd.

Popravak raznih modela plovila i jahti izuzetno je tražena usluga. Tijekom proteklih godina stekli smo veliko iskustvo u popravljanju plovila. Svi se brodovi raspadaju, i stari modeli i relativno novi. Ne rade motori, propeleri, oštećena je oplata trupa, generatori se pokidaju itd.

- izrada novih komponenti od poliestera
- popravak gelkoata poliranje broda
- izrada modela, izrada kalupa
- ugradnja boatrastera
- ugrađivanje različite dodatne opreme na brodice i glisere
- brušenje trupa i mazanje antifolinga

Pravovremeni popravak brodova može značajno produljiti život broda ili jahte. Klijenti se zbog časne dobi broda često obraćaju nama na popravnim radovima i modernizaciji. U ovom je slučaju obično potreban veći remont. No, česti su slučajevi poziva zbog pojave drugih kvarova. To je posebno zbog pogrešaka posade, lošeg održavanja.

Profesionalni popravak opskrbnih brodova osigurat će njihov dugoročan i siguran rad. Ovakve vrste plovila koriste se u mornarici, ribarstvu, održavanju vjetroagregata, bušilicama i sl. Moraju prijeći desetke kilometara od obale, a svaki kvar tijekom rada može postati kritičan. Naša tvrtka nudi brz i kvalitetan popravak i održavanje opskrbnih brodova, bez obzira na stupanj složenosti.

Popravak jahte može biti potreban iz različitih razloga - časna dob plovila, preventivni kozmetički popravci i u brojnim drugim slučajevima. Svako plovilo treba visokokvalitetno održavanje, inače je njegov rad jednostavno opasan. Popravak jahti i brodica ponekad je potreban zbog olujnih uvjeta i niske kvalifikacije pomoraca.
Naši stručnjaci visoke klase često nailaze na oštećenja kompleksa trupa i kormila koja nastaju zbog udara na dno ili stranih predmeta. Bez obzira na problem, uvijek smo ga spremni riješiti brzo, učinkovito i jeftino.

Dogovor oko zimovanja suhi dok.

    Zagreb Call
Home HR Zagreb Other Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F