PriceBye.com
liked
liked
♡
Add New Free


Renhold tjenester


1 NOK

Riktig rengjøring krever ikke bare en viss innsats, men også spesiell kunnskap om pleie av forskjellige typer møbler, rørleggerarbeid, gulv- og veggbelegg.
Ikke alle har styrke og tid til å opprettholde renslighet i hjemmet, spesielt i store leiligheter og hytter.
Og for rengjøring av bedrifts- og industrilokaler må man ansette heltidsansatte, organisere innkjøp av utstyr og vaskemidler. Den enkleste måten å løse problemet er å bruke tjenestene til et rengjøringsfirma. Det trente og erfarne personalet vil redde deg fra behovet for å forstå vanskelighetene med å ta vare på stein, keramikk eller treflater, og utføre rengjøring av enhver kompleksitet. Når du vender deg til mestere innen rengjøring, sparer du tiden din og får et strålende resultat.

Når du bestiller rengjøring, kan du velge en liste over arbeider som må utføres. Det er slike typer rengjøring:

Ekspress: Denne typen rengjøring hjelper deg med å oppdatere leiligheten eller kontoret. Det inkluderer rengjøring og rask rengjøring av overflater fra forurensninger, inkludert støv.

Standard: Passer til moderat forurensede rom og inkluderer rengjøring av bad og kjøkken, tepperens, gulvrens, støvfjerning. For vanlige kunder rabatterte priser.

Generelt: Omfattende rengjøring, som hjelper deg med å få perfekt orden til en leilighet, privat hus eller kontor. Det inkluderer et bredt spekter av tjenester, inkludert støvfjerning fra vegger, tak, husholdningsapparater, speilpolering, grundig rengjøring av kjøkkenet, desinfisering av rørleggerarbeid, vask og polering av dører, tremøbler.


https://www.facebook.com/Vask-4-you-110520487128455/

    Larvik Call
Home NO Larvik Home & Garden Back
Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F