PriceBye.com
liked
liked
♡

Add New

for FreeMaler ut-/innvendig. Sparkling og tapetsering


1 NOK

Er du ferdig med reparasjoner, eller bestemte du deg bare for å oppdatere interiøret og ønsker å bestille service for maling av soverom eller tapetsering?

Selskapet spesialiserer seg på innvendig og utvendig maling. Under utendørsarbeid bruker vi heiser eller stillaser. Vi utfører tapetsering av alle slags vegger, i tillegg til glitrende. Vi utfører noen "små" snekring, for eksempel terrasser, gjerder. Vi utfører også gulvbelegg, høvling, prosessering og vedlikehold av alle typer gulvbelegg. Vi utfører installasjon og utskifting av vinduer og dører, inkludert lister. Vi gjør alltid arbeidet i tide. Vi garanterer høy kvalitet til en veldig god pris.

Våre eksperter vil reise til anlegget umiddelbart etter å ha diskutert med kunden alle detaljene. Arbeidet med liming av alle typer tapeter (bambus, ikke-vevd, vinyl, papir, væske, etc.) utføres raskt og effektivt. Maling og dekorering.

Vi utfører demontering av gammelt tapet. Mestere limer ikke bare på etterbehandlingsflatene, men er også engasjert i foreløpig klargjøring av veggene.

www.malerandrius.no

    Stavanger Call
Home NO Stavanger Architecture Back


Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F