PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeЛЕПЕНЕ НА СПУКАНИ АВТОСТЪКЛА


33 BGN20 BGN°  –39%

ЛЕПЕНЕ НА СПУКАНИ АВТОСТЪКЛА

Дори и най-малката пукнатина или чип на предното стъкло с течение на времето може да доведе до неприятни последици и допълнителни разходи.

Можете да поръчате ремонт, Лепене на спукани автостъкла и подмяна на автостъкла от всякакъв вид от нас. Ако предното ви стъкло се е счупило или се е спукало, не поставяйте този проблем в дългото чекмедже - обадете ни се и ние ще отстраним тази досадна авария след няколко часа. Пукнатините в стъклото обикновено нарастват, ако не бъдат поправени навреме и колкото по-рано решите да поправите пукнатината или чипа, толкова по-евтина ще бъде тази работа.

Висококачествените прозорци за автомобили днес са доста скъпи, така че всеки собственик на автомобил би искал да удължи експлоатационния си живот. И сега е възможно, защото правилният и навременен ремонт на пукнатини на предното стъкло или всяка друга, ще ви позволи да го използвате дълго време. Освен това цената на възстановяването на автомобилното стъкло е много по-привлекателна от цената на закупуването на нови.

Ние наемаме квалифицирани майстори, които са преминали специално обучение и непрекъснато усъвършенстват своите умения. Възстановяването на автомобилното стъкло се извършва на специализирано оборудване, използващо висококачествени лепилни материали.

По въпроси като ремонт на предното стъкло, задно или странично стъкло на автомобил е по-добре да поверите работата на тези, които могат да се справят с нея по най-добрия начин. Лошият ремонт на прозорци на автомобили е гаранция за тяхната крехкост.

Драскотини, чипове, пукнатини - нашите експерти ще се справят с този проблем бързо и ефективно. Ако трябва да поправите пукнатини от авто стъкло, просто ни се обадете и утре ще забравите за това веднъж завинаги.

Използваме само онези технологии и материали, които позволяват не само да върнат естетическите качества, но и напълно да премахнат всички щети.

Стъпки за поправка:
- пукнатина или чип се изсипва със специален фотополимерен материал,
- облъчване на увредената зона с UV
- полиране

Всичко е просто, бързо и удобно. Също така, ако е необходимо, извършваме подмяна на предни стъкла, задни и странични стъкла. Нашите експерти знаят точно как да сменят предно стъкло или нещо друго, за да поддържат и дори да подобряват работата му.

    Ruse Expired
Home BG Ruse Automotive Back


Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F