PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeОтпушване на мивки / Отпушване на канали / Отпушване на тоалетни


155 BGN120 BGN°  –22%

Запушена канализация в кухнята, канализация в банята или дренажна тръба в тоалетната е много неприятна ситуация. За да се справят с него ще ви помогнат специалисти, които бързо ще пристигнат по ваше желание и ще премахнат блокирането.
За да направите това, просто ни се обадете или оставете онлайн приложение

Запушена тоалетна, кухненска мивка или канализация за вана е неприятна на първо място, защото прави невъзможно използването на канализационната система. Припокриването частично или напълно блокира оттичането на вода или значително намалява неговата ефективност. Невъзможно е да се игнорира блокирането, защото с течение на времето ситуацията само се влошава.
Ако забележите първите признаци, че канализацията не работи правилно, почти гарантирано ще имате нужда от почистване. Колкото по-рано се свържете с нас, толкова по-лесно ще бъдат нашите майстори да почистят тръбите и толкова по-малко време ще отнеме.

Не само жители на апартаменти и частни къщи могат да се свържат с нас. Ще се радваме да помогнем за решаването на проблеми, свързани със запушена канализация в офиси, предприятия, търговски и развлекателни центрове, хотели, пенсии в страната и др. Висококвалифицираните служители и модерното оборудване ни позволяват да елиминираме най-сложните блокирания на канализацията, дори в широкомащабни мрежи.

http://www.otpushvakanali.com/

    Sofia Call
Home BG Sofia Home & Garden Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F