PriceBye.com
liked
liked
♡

Add New

for FreeПрецизно сглобяване и разглобяване на мебели


17 BGN10 BGN°  –41%

Ние сглобяваме
- спални,
- гардероби,
- маси,
- дивани,
- закачалки,
- бюра,
- скринове,
- офис оборудване

Защо си струва да поверите сглобяване на мебели на професионалисти?

Ако решите да спестите от разходите за сглобяване на мебели, тогава бъдете готови за факта, че тази процедура най-често отнема не няколко часа, а няколко дни. Простата на пръв поглед работа за неподготвен човек, при условие че няма специален инструмент, се забавя за неопределено време.

За да сглобите кухня, мебели за шкаф, маса за хранене, кът за сядане, гардероб, столове, ще ви трябва голям брой инструменти: тренировка, отвертка, перфоратор, телбод, различни ключове, мозайката и т.н. Това е скъпо оборудване и закупуването му не ви помага да спестите разходите за сглобяване на мебели.

Не препоръчваме да се свържете с непроверени специалисти, да потърсите приятели или роднини, тъй като след лошо сглобяване трябва да преработите всичко и някои части могат да се повредят.

Не забравяйте, че винаги има възможност за фабрични дефекти в детайлите на мебелите. В този случай просто не можете без професионалисти при сглобяването на мебели. Много по-лесно е да премахнете незначителните несъответствия на части, отколкото да върнете мебелите във фабриката и да изчакате да бъдат докарани нови.

Нашата цена за сглобяване на мебели определено ще ви подхожда и ще спести време и усилия за клиента. Посочените цени не са публична оферта. Цените за услугата по сглобяване на мебели могат да варират в зависимост от сложността на съоръжението, спешността на работата, метеорологичните условия, обменните курсове и други фактори. За да уточним цената, свържете се с нашите оператори.

    Varna Call
Home BG Varna Other Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F