PriceBye.com
liked
liked
♡
Add New Free


Професионално фугиране, циклене и лакиране на паркет


7 BGN5 BGN°  –28%

МАЙСТОР с професионално оборудване!
Няма значение в какво състояние е вашият пол сега. Имам най-доброто оборудване, химия и опит, за да направя вашия паркет перфектен. Ще положа всички усилия, за да изглежда отново като нов за много дълго време.

Няма нужда да бързате, за да възстановите пода след всяка нова драскотина. Най-добрият начин да разберете дали е необходима някаква работа е да поканите специалист. И само след проверка можете да разберете какво трябва да се направи.

- Елиминиране на дълбоки драскотини, чипове и цепнатини. По правило те трябва да бъдат напълнени със специална козметика за грижа за паркет. Например твърд восък.
- Премахване на скърцания. Причините могат да бъдат прекомерно изсушаване на паркета.
- Актуализация на паркет лак. На места с най-голямо натоварване лакът може да се износва и паркетът да стане уязвим за влага. За да се предотвратят подобни проблеми, се препоръчва да не се чака първият от знаците, а просто да се покрива паркетът на всеки 2-3 години.

Когато между паркетните дъски се появиха много пукнатини, много драскотини или голямо износване, тогава не можете да направите без помощта на майстор. Особено ако имате нужда от основен ремонт.

Машини:
- валова
- окрайчваща
- дискова

Качество и Коректност!
Дългогодишен опит.

Ако имате въпроси - свържете се с мен и ще се радвам да ви посъветвам.

    Varna Call
Home BG Varna Home & Garden BackFacebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F