Price Bye
liked
liked
liked
Add New Free
BG
Varna
Categories
Featured
Newest
Countries
×
Europe

Austria

Bulgaria

Croatia

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Greece

Hungary

Ireland

Latvia

Lithuania

Norway

Portugal

Romania

Slovakia

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey
Cities
×
BankyaBurgasDimitrovgrad
IhtimanKostinbrodMontana
PlevenRuseSofia
Varna
Categories
×

Accounting & Finance

Architecture

Art & Design

Automotive

Baby & Kids

Beauty & Spa

Education & Learning

Entertainment

Fashion & Style

Food & Restaurant

Health & Fitness

Home & Garden

IT & Computer

Legal & Law

Medical & Social Care

Personal Services

Sports & Leisure

Tourism & Travel

Writing & Editing

Other


Ремонт на стари комини, изграждане на нови, отпушване, изтъргване на нагар


1 BGN

Една от основните инженерни конструкции във всяка къща е комин. Неговата висококачествена и непрекъсната работа гарантира циркулацията на въздушните потоци, мощното сцепление и високото топлопреминаване на котли, камини и печки. И, разбира се, основната функция на въглеродния окис, отработена от комини, без която целта на дизайна просто губи всякакъв смисъл, трябва да се поддържа в перфектен ред и да гарантира ефективното отстраняване на вредните продукти от горенето.

Почистването на комина е необходимо преди всичко поради проблеми с циркулацията на въздуха и проблеми с течението. Ако отказ в такъв процес се наблюдава от момента на въвеждане в експлоатация на отоплителното устройство (камина, газов или котел на твърдо гориво, котлон, печка, печка) и комин, тогава причината трябва да се търси в грешен дизайн. В този случай си струва да се направят корекции в грешките на зидарията и конструкцията на комина.

Почистването със специален професионален инструмент ви позволява да почистите стените на канала от сажди на всяка повърхност: тухла, азбестови тръби, неръждаема стомана, метал. След висококачествено почистване на комина, тягата се подобрява, отоплителните устройства работят по-добре и миризмата на изгаряне в стаята се елиминира.

Ако се интересувате от висококачествено почистване на комини за възстановяване на нормалното течение, тогава сме готови да поемем за такава работа. Нашите специалисти ще решат всички проблеми, професионално ще извършат необходимите превантивни мерки за комина и камината, като идентифицират проблеми с видеокамери и ще възстановят нормалната работа на конструкциите.

Ще бъдете приятно изненадани от високото ниво на обслужване на нашите майстори и ниската цена на услугите за почистване на комини. Винаги качествено и надеждно произвеждаме пълен набор от услуги. Нашият дългогодишен опит в почистването на комини и вентилационни системи ще ви помогне да намерите решението за вас според вашия бюджет.

Работя без почивен ден.

    Varna Call

Home BG Varna Other Back


Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
pricebye
Privacy Agreement Feedback

PriceBye © 2020 All rights reserved