PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeРемонт на стари комини, изграждане на нови, отпушване, изтъргване на нагар


1 BGN

Една от основните инженерни конструкции във всяка къща е комин. Неговата висококачествена и непрекъсната работа гарантира циркулацията на въздушните потоци, мощното сцепление и високото топлопреминаване на котли, камини и печки. И, разбира се, основната функция на въглеродния окис, отработена от комини, без която целта на дизайна просто губи всякакъв смисъл, трябва да се поддържа в перфектен ред и да гарантира ефективното отстраняване на вредните продукти от горенето.

Почистването на комина е необходимо преди всичко поради проблеми с циркулацията на въздуха и проблеми с течението. Ако отказ в такъв процес се наблюдава от момента на въвеждане в експлоатация на отоплителното устройство (камина, газов или котел на твърдо гориво, котлон, печка, печка) и комин, тогава причината трябва да се търси в грешен дизайн. В този случай си струва да се направят корекции в грешките на зидарията и конструкцията на комина.

Почистването със специален професионален инструмент ви позволява да почистите стените на канала от сажди на всяка повърхност: тухла, азбестови тръби, неръждаема стомана, метал. След висококачествено почистване на комина, тягата се подобрява, отоплителните устройства работят по-добре и миризмата на изгаряне в стаята се елиминира.

Ако се интересувате от висококачествено почистване на комини за възстановяване на нормалното течение, тогава сме готови да поемем за такава работа. Нашите специалисти ще решат всички проблеми, професионално ще извършат необходимите превантивни мерки за комина и камината, като идентифицират проблеми с видеокамери и ще възстановят нормалната работа на конструкциите.

Ще бъдете приятно изненадани от високото ниво на обслужване на нашите майстори и ниската цена на услугите за почистване на комини. Винаги качествено и надеждно произвеждаме пълен набор от услуги. Нашият дългогодишен опит в почистването на комини и вентилационни системи ще ви помогне да намерите решението за вас според вашия бюджет.

Работя без почивен ден.

    Varna Call
Home BG Varna Other Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F