PriceBye.com
liked
liked
♡
Add New Free
SI
Ljubljana
Categories
Featured
Newest
Countries
×

Europe
HR
Croatia
HU
Hungary
NO
Norway
RU
Russia
SK
Slovakia
SI
Sloveniaa
CH
Switzerland
UA
Ukraine
Cities
×
Ljubljana


Categories
×
a&f
Accounting & Finance
arc
Architecture
a&d
Art & Design
aut
Automotive
b&k
Baby & Kids
b&s
Beauty & Spa
e&l
Education & Learning
ent
Entertainment
f&s
Fashion & Style
f&r
Food & Restaurant
h&f
Health & Fitness
h&g
Home & Garden
i&c
IT & Electronics
l&l
Legal & Law
m&s
Medical & Social Care
per
Personal Services
s&l
Sports & Leisure
t&t
Tourism & Travel
w&e
Writing & Editing
000
Other


Družinsko in nosečniško fotografiranje po celi Sloveniji


65 EUR50 EUR°  –23%

Vse več bodočih mater išče fotografe, ki jim lahko za vedno zapustijo spomin na to srečno obdobje svojega življenja v družinskem foto albumu.
Nedvomna prednost osebnega fotografiranja je popolna odsotnost neznancev. Biti sam s fotografom, brez dodatnih oči in nasvetov včasih veliko pomaga, da se osvobodiš, še posebej, če je to vaša prva izkušnja sodelovanja v profesionalnem fotošopu.
Osebno fotografiranje je dobro tudi zato, ker pri izbiri scenarija za fotografiranje niste odvisni od nikogar. Lahko prevedete poljubne slike in ideje. Če želite klasike v slogu hollywoodskih zvezd - prosim, želite fantastično podobo z rožami, zapleteno pričesko in eksotičnim ličenjem - malo verjetno je, da se bo vaš mož strinjal, da vam bo družbo v kadru, sanjate o body artu za celo telo - in tako je tudi mogoče.

Čakanje je vznemirljiv postopek ne le za bodočo mamo, ampak tudi za druge družinske člane. Razmislite, morda je pomembno, da vaš družinski album vsebuje fotografije drugih sorodnikov, ki čakajo na rojstvo novega družinskega člana.

Oče nerojenega otroka je običajno navdušen in vesel. In s kakšno nežnostjo objema zaobljen trebuh svoje ljubljene ... Iskrena čustva in ljubezen, ki kraljujejo na naboru, bodo za vedno postali del zgodovine vaše družine. In vaš dojenček, ko odraste, bo zelo vesel, ko bo videl, kaj se je zgodilo, ko so ga čakali.

Če že imate starejše otroke, lahko postanejo pomembni člani procesa fotografiranja. Otroci so zelo radovedni in vsaka nova izkušnja in nenavadna čustva so pomembna za njihov razvoj in poznavanje sveta. Praviloma se starejši otroci z velikim veseljem udeležujejo vseh družinskih dogodivščin, tudi v postopku fotografiranja. Tako nenavadna in elegantna mati, novi ljudje okoli, čudovito vzdušje foto studia - vse to v otrocih vzbudi pristna čustva in vam omogoča, da naredite veliko zanimivih in naravnih posnetkov.

Najlepši spomini vedno živijo v slikah!
Za vas bom vsak tak trenutek ujel v fotografski objektiv.

    Ljubljana Expired
Home SI Ljubljana Art & Design BackFacebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F