PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeNajem natakarja in drugega osebja za vaš dogodek


25 EUR20 EUR°  –20%

Storitve natakarjev so preprosto potrebne pri organizaciji kakršnih koli praznovanj ali srečanj. Noben družabni dogodek ne more potekati brez storitev natakarja. Kaj pa, če nimate pravih ljudi?

Najem natakarja za vaš dogodek, in sicer zagotavljanje profesionalnih natakarjev na vašem banketu, bifeju ali katerem koli drugem dogodku, je to točno tisto, kar počne naše podjetje. Z veseljem bomo pomagali pri tej zadevi. Pri nas lahko enostavno naročite izstopne storitve natakarja, ki se profesionalno spopade s katero koli nalogo strežbe gostov na dogodku katere koli stopnje.

Storitve izkušenih natakarjev vam bodo zelo olajšale pripravo na počitnice, prav tako pa bodo celotni prireditvi dale VIP nivo. Vsi natakarji v podjetju so visoko usposobljeni strokovnjaki, za delo katerih vam absolutno ni treba skrbeti.

Na vseh banketih, sprejemih in drugih prireditvah ima natakar najbolj ključno vlogo. Naši natakarji poznajo pravila in vrstni red nastavitve mize, upoštevajo vsa pravila standardov za postrežbo gostov in bodo znali odgovarjati na vprašanja na meniju.

- Poroke
- Prireditve
- Praznovanja
- Pikniki
- Službene zabave

Nudimo vam najem profesionalnega natakarja, kuharja in strežnega osebja.

Vse, kar se od vas zahteva, je samo, da pokličete naše managerje na telefone in z veseljem bodo zagotovili najboljše natakarje za najem.

Naša organizacija ponuja absolutno celotno ponudbo opreme in inventarja za organizacijo obletnice ali elegantne otvoritve, kot so poročni bomboni, beli šotori, poročne jedi in še več.

Web: www.PlannerTim.com
Info : Info[@]PlannerTim.com

    Ljubljana Call
Home SI Ljubljana Other Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F