PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeRačunovodstvo in knjigovodstvo / Storitve on-line


45 EUR30 EUR°  –33%

Ponujamo profesionalno računovodstvo. Vse storitve potekajo preko spleta. Zagotavljanje računovodskih storitev se lahko izvaja stalno in začasno.

Posebna ponudba za združenja in zasebne ustanove. Vodji nudimo obsežno svetovanje in praktično pomoč. Stranki pomagamo ugotoviti pomanjkljivosti svojega računovodstva in jih odpraviti, preden davčna služba odredi kazen za kršitev.

Ponujamo tudi registracijo Združenja in pripravo drugih aktov. Pomagamo pri pridobivanju nepovratnih sredstev in drugih sredstev iz evropskih programov.

Nenehna podpora vam bo omogočila, da sredstev podjetja ne zapravljate za osebje računovodje, temveč prejmete zanesljiva poročila in pravilno izvedeno dokumentacijo z minimalnimi stroški in jamstvom za kakovost.

Naše cene omogočajo računovodske storitve dostopne vsem. Stroški računovodskih storitev vključujejo standardni paket storitev. Pri nas plačujete samo za posebne računovodske storitve. Vsak posamezen primer je individualen, zato se cena oblikuje glede na željo naročnika.

Veselimo se vašega klica in vam bomo svetovali.

    Blejska Dobrava Expired
Home SI Blejska Dobrava Accounting & Finance Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Blog
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F