PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreePranje in Globijnsko čiščenje avtomobilov


3 EUR1 EUR°  –66%

Skladnost s tehnologijo, zaporedje obdelave in uporaba učinkovitih avtomobilskih kemikalij evropske kakovosti nam omogočajo doseganje dosledno kakovostne avtopralnice. Uporaba visokotlačnih aparatov omogoča natančno obdelavo tako nedostopnih mest, kot so gumijasto tesnilo, žarometi, ogledala, pa tudi kolesa in kolesa avtomobila.

Potrebujemo tehnologijo avtopralnic, ki se izogne ​​pojavu mehanskih poškodb barve - prask, udarcev. Danes te zahteve izpolnjuje samo brezkontaktni visokotlačni čistilnik. Da bi zmanjšali stik z lakom med sušenjem avtomobila, priporočamo uporabo tekočega voska ali polimera.

Uporaba močnih visokotlačnih aparatov lahko znatno pospeši procese nanašanja detergentov in obdelave. Zahvaljujoč uvedbi sodobnega razvoja se čas delovanja aktivne pene vsako leto zmanjša s povečanjem njene učinkovitosti, torej se zmanjša čas njenega neposrednega stika s karoserijo avtomobila.

Izvajamo ročno in brezkontaktno pranje vozil, globinsko čiščenje notranjosti vozila, pa tudi čiščenje oblazinjenega pohištva iz preprog in preprog.

Sledimo vsem najnovejšim trendom v oskrbi avtomobilov, uporabljamo sodobno opremo, strokovnost naših specialistov pa potrjujejo naše bogate izkušnje in uspešne rešitve vseh nalog.

Najvišja raven storitve, udobje, individualni pristop za vsako stranko.

    Skocjan Call
Home SI Skocjan Automotive Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F