Price Bye
liked
liked
liked
Add New Free
SI
Ljutomer
Categories
Featured
Newest
Countries
×
Europe

Austria

Bulgaria

Croatia

Czech Republic

Denmark

Estonia

Finland

Georgia

Greece

Hungary

Latvia

Lithuania

Norway

Portugal

Romania

Slovakia

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey
Cities
×
BledBlejska DobravaBregCeljeCepovanDestrnikDobrovaDombravaDrankovec
GlobokaGolnikGradIvanjkovciIzolaKamnikLjubljanaLjutomerMakole
MariborMaterijaMejaMurska SobotaNovo MestoPolhov GradecRakaRodicaSentjur
SkocjanStanovskoTrbovljeTurjakVodiceVrbjeVrhnika
Categories
×

Accounting & Finance

Architecture

Art & Design

Automotive

Baby & Kids

Beauty & Spa

Education & Learning

Entertainment

Fashion & Style

Food & Restaurant

Health & Fitness

Home & Garden

IT & Computer

Legal & Law

Medical & Social Care

Personal Services

Sports & Leisure

Tourism & Travel

Writing & Editing

Other


Inštrukcije francoščine in italijanščine


1 EUR

Naučite se francoščine ali italijanščine, saj je tako preprosto. Potujte po svetu, svobodno komunicirajte s tujci! Ne bojte se potovanja v tujino. Ne bojte se, da bi se izgubili. Tuji jeziki vam razkrivajo ves svet! Izkoristite to, uživajte v svojih novih razkritih sposobnostih, globoko dihajte in živite v največji meri, pri nas se učite jezike! Da ne omenjam dejstva, da nenehno preučevanje lepih stvari preprečuje, da bi se možgani starali in zaradi tega postali nenehno mladi. Predstavljajte si, kako se bo vaše življenje kakovostno spremenilo, če poznate katerikoli tuji jezik. Popolnost ni meja. Takoj ko boste razumeli en jezik in videli, kako lep in dostopen je, boste začutili okus in se želeli naučiti drugega.

Jezikovna šola Escalade to je vaša vozovnica do vesele komunikacije s tujci. Tu ni prostora za dvome in strah pred napakami.

Strokovni učitelji filologije v praksi uporabljajo nakopičene izkušnje in preizkušene metode. Vsi učitelji naše šole imajo mednarodne certifikate in uspešne prakse.

Učni proces upošteva vse potrebe učencev. V preprosti obliki polagamo zapletene slovnične zasuke; naš besednjak polnimo z več kot petsto novimi besedami vsak mesec in jih uporabljamo pri govornih vajah in komunikaciji; Z govorno vadbo za vedno pomagamo premagati jezikovno oviro; navdih za osvojitev novih višin v karieri in osebnem življenju; Nudimo možnost osebne komunikacije z domačimi govorci v učilnici in v pogovornih klubih.

Izberete lahko skupinske razrede, osebno in celo korporativno usposabljanje za celotno podjetje, pa tudi tečaje Skypea, kjer koli že ste.

Če iščete pomoč pri učenju francoščine ali italijanščine, vabimo vas, da se preizkusite in se udeležite preizkusne lekcije. Izobraževanje je ključ do razvoja! Začnimo!

    Ljutomer CallLearn More

Home SI Ljutomer Education & Learning Back


Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
pricebye
Privacy Agreement Feedback

PriceBye © 2020 All rights reserved