PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeInštrukcije francoščine in italijanščine


1 EUR

Naučite se francoščine ali italijanščine, saj je tako preprosto. Potujte po svetu, svobodno komunicirajte s tujci! Ne bojte se potovanja v tujino. Ne bojte se, da bi se izgubili. Tuji jeziki vam razkrivajo ves svet! Izkoristite to, uživajte v svojih novih razkritih sposobnostih, globoko dihajte in živite v največji meri, pri nas se učite jezike! Da ne omenjam dejstva, da nenehno preučevanje lepih stvari preprečuje, da bi se možgani starali in zaradi tega postali nenehno mladi. Predstavljajte si, kako se bo vaše življenje kakovostno spremenilo, če poznate katerikoli tuji jezik. Popolnost ni meja. Takoj ko boste razumeli en jezik in videli, kako lep in dostopen je, boste začutili okus in se želeli naučiti drugega.

Jezikovna šola Escalade to je vaša vozovnica do vesele komunikacije s tujci. Tu ni prostora za dvome in strah pred napakami.

Strokovni učitelji filologije v praksi uporabljajo nakopičene izkušnje in preizkušene metode. Vsi učitelji naše šole imajo mednarodne certifikate in uspešne prakse.

Učni proces upošteva vse potrebe učencev. V preprosti obliki polagamo zapletene slovnične zasuke; naš besednjak polnimo z več kot petsto novimi besedami vsak mesec in jih uporabljamo pri govornih vajah in komunikaciji; Z govorno vadbo za vedno pomagamo premagati jezikovno oviro; navdih za osvojitev novih višin v karieri in osebnem življenju; Nudimo možnost osebne komunikacije z domačimi govorci v učilnici in v pogovornih klubih.

Izberete lahko skupinske razrede, osebno in celo korporativno usposabljanje za celotno podjetje, pa tudi tečaje Skypea, kjer koli že ste.

Če iščete pomoč pri učenju francoščine ali italijanščine, vabimo vas, da se preizkusite in se udeležite preizkusne lekcije. Izobraževanje je ključ do razvoja! Začnimo!

    Ljutomer Call
Home SI Ljutomer Education & Learning Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F