PriceBye.com
liked
liked
♡

Add New

for FreeMasaža / Antistresna masaža 90 minut v Mariboru


30 EUR25 EUR°  –16%

Masaža se izvaja ob upoštevanju vseh značilnosti bolnikovega telesa, s poznavanjem anatomije, energetske strukture, dela na točkah in meridianih. Značilnost je individualni varnostni ukrep za vsakega pacienta.

Učinkovita sprostitev tesnih predelov telesa v ramenih in hrbtenici. Antistresna masaža se izvaja na glavi, obraz, lasišče, stopalih na hrbtu. Protistresnimi masažnimi tehnikami, je tisto, kar morate počivati ​​po dolgem živčnem naporu, pri čemer se počistite pred posledicami rednih stresnih situacij. Maser uporablja naravna olja, ki zaradi svojih blagodejnih učinkov močno pripomorejo k dobremu počutju in sprostitvi. Postopek bo okrepil imunost, normaliziral krvni tlak in na koncu pomagal normalno in varno spati.

Zagotovo potrebujete splošno antistresno masažo, če imate močno živčno napetost, depresijo, motnje spanja, samo dvom. Tak postopek, ki se je skozi stoletja izkazal za zelo učinkovitega, ne povzroča bolečin, nelagodja in ima tudi pozitivne rezultate po 1. seji.

Prednosti protistresne sproščujoče masaže se ne nanašajo samo na čustveno stanje stranke. Zahvaljujoč prizadevanjem profesionalnih maserjev se aktivirajo možganske aktivnosti in presnovni procesi. Po tem, ko seansa pride do popolne sprostitve, se pojavi občutek osvoboditve od neznosnega bremena.

Sproščujočo masažo lahko naročite takoj. Storitve izkušenih strokovnjakov nudijo v Mariboru. Upoštevajte tudi, da si lahko masažo uredite doma ali v pisarni.

    Ljubljana Call
Home SI Ljubljana Beauty & Spa Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F