PriceBye.com
liked
liked
♡

Add New

for FreePrevajanje dokumentov za zaposlitev v tujini


1 EUR

Želite dostojno službo? Pomagali vam bomo pri prevajanju dokumentov!
Vedno smo vam pripravljeni pomagati pri reševanju vseh povezanih vprašanj, ki nastanejo v procesu papirologije,

Pomagali vam bomo pri prevajanju dokumentov. Visokokakovostni in hitre sodne prevode. Vse lahko uredite z navadno pošto.
Ko imate priložnost, da dobite dobro plačo. Toda preden greste na delo v tujino, morate pogosto zbrati veliko dokumentov in v jeziku, ki je delodajalcu razumljiv. In to pomeni, da boste za zaposlitev v tujini potrebovali strokovni prevod dokumentov.

Prevajalci pri svojem delu ne uporabljajo le nabranega znanja in dolgoletnih izkušenj, temveč uporabljajo tudi različne tematske slovarje, posebne referenčne knjige, ki omogočajo natančen in kompetenten prevod besedil. Skozi leta so naši strokovnjaki ustvarili lastne tematske slovarje za vsako področje, vključno z medicinskim in tehničnim, ki pomagajo doseči visoko kakovost vseh pisnih prevodov.

Prevajalci ne samo izvajajo dela na trenutnem projektu, pri čemer upoštevajo želje in zahteve stranke, ampak jih tudi uporabijo v naslednjih naročilih. Tak temeljni pristop k poslovanju nam omogoča, da izpolnimo svoje obveznosti prevajanja dokumentov za zaposlitev na visoki ravni ob upoštevanju vseh strankinih pripomb in zahtev.

Pokličite na:
02 5555 111
E-mail:
info[@]prevajanje365.si
www.prevod.si

    Maribor eMail
Home SI Maribor Personal Services Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F