PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeDostava klavirja domov / Orgel na poroko / Koncert


800 EUR600 EUR°  –25%

Si zelita na vajin dan resničen živahen zvok klavirja in orgel?
Prevoz klavirja, klavirja - potrebujete profesionalne storitve?
Glasbeni inštrument v domu je vedno veselje. Sin aki hči lahko delajo domače naloge na glasbi, študentje konservatorija lahko doma mirno igrajo glasbo. Klavir je vedno dobrodošel, če znate igrati. Instrument zagotavlja čudovito zabavo, ljubezen do glasbe v družini.

Če potrebujete dostavo klavirja iz trgovine ali prevoz koncertnih klavirjev, je priporočljivo, da vsa transportna dela zaupate strokovnjakom. Nositi klavir ni enostavno. Strokovnjaki prometnih podjetij potrjujejo, da je klavir za njih ena najtežjih nalog. Poleg tega je tovor velik, dimenzijski in zahteva posebno pozornost med prevozom.

Možno je organizirati prevoz klavirja ali klavirja brez nakladalcev. Vendar razmislite, ali vam bo uspelo v določenem času zbrati ducat močnih moških, jih vzeti skupaj in se s celo množico poskusiti zaviti v dvigalo ali se povzpeti po ozkih stopnicah?

Tega ne bi smeli storiti, ker lahko poleg prask naredite nepopravljivo škodo glasbeni komponenti - telesu, strunam, njihovemu pritrjevanju. Preden začnete prevažati dimenzionalne glasbene inštrumente, kot so klavir, spinet, čembalo, se morate previdno pripraviti in upoštevati podrobnosti poti. Vsako stopnjo prevoza je pod nadzorom vodje ekipe. Spremlja skladnost z varnostnimi predpisi.

Zagotavljanje varnosti in spoštovanja dragega glasbila, ki ga je zelo težko prevažati, so dolgoletne izkušnje.

Samo za vas dostavimo klavir ali orgle za civilno poroko, cerkveno poroko in poroko po vsej Sloveniji.

    Polhov Gradec Call
Home SI Polhov Gradec Entertainment Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F