PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeAranžiraje in dekoracije porok. Okrasimo poročne slovesnosti


1 EUR

Poročni nakit je cela umetnost, ki jo je najbolje prepustiti profesionalcem. Če izpade vsaj en del sestavljanke, se bo izgubilo celotno razpoloženje. Ali je vredno tvegati najpomembnejši dogodek v vašem življenju?!

Ponujamo profesionalne in edinstvene poročne projekte, premišljene do najmanjših podrobnosti, rafinirane in ekskluzivne narave, zagotavljajo visoko raven individualne postrežbe v vseh fazah priprave na poročno slavje in ustvarjajo res izjemne in lepe dogodke.

Vsaka zasnova se začne z osebnim poznanstvom in izbiro koncepta. Slog poroke je odvisen od zgodbe o vaši ljubezni, zmenkih, vašem hobiju in najljubših krajih, glasbi, barvah. Skupaj se odločite, kakšen slog bo imela vaša poroka, kakšna barva bo prevladovala in kakšno cvetje bo uporabljeno na poroki. Ogromno vlogo igra izbira kraja, v skladu s katerim se izberejo določeni slogi in odločitve!

Na sestanku se oblikuje koncept prihajajočega dela, dajejo se priporočila o učinkovitem oblikovanju ob upoštevanju vseh želja in idej. Nato se izračuna predhodna projektna cena. V postopku priprave poroke se pripravijo okraski, rože, dodatki, podrobnosti, umetniški predmeti. Na poročni dan so vsi pripravljeni materiali nameščeni na mestu. Eno uro pred vašim prihodom v banketno dvorano morajo biti vsa instalacijska dela končana. Na koncu vašega dogodka, pridemo še enkrat in opravimo demontažo.

Na osebnem srečanju lahko razpravljate o vseh podrobnostih, omogočite skupen polet ustvarjalnosti in kreativnih idej, ki jih bomo prevedli v resničnost!

    Destrnik Call
Home SI Destrnik Fashion & Style Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F