PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeGloboko čiščenje oblazinjenega pohištva in vozil


60 EUR50 EUR°  –16%

Vse vrste čiščenja oblazinjenega pohištva podjetja za čiščenje.
Naše podjetje vam ponuja vse vrste čiščenja oblazinjenega pohištva, čiščenje usnjenega pohištva, kemično čiščenje kavč, foteljev, stolov in drugega pohištva, ki je doma ali v vaši pisarni. Zahvaljujoč uporabi profesionalnih, certificiranih detergentov vodilnih evropskih in ameriških proizvajalcev, s pomočjo profesionalne opreme zagotavljamo najvišjo kakovost čiščenja oblazinjenega pohišt.

Uporabljamo več načinov čiščenja oblazinjenega pohištva. Površinsko čiščenje s peno in globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva s profesionalnimi sesalniki vode. Za delo uporabljamo profesionalne sesalnike vodilnih evropskih proizvajalcev. Naše profesionalno orodje zagotavlja najgloblje suho čiščenje kavč in foteljev, čiščenje vseh vrst umazanije, pršic in različnih alergenov iz globin. Zahvaljujoč uporabi sodobnih varnih detergentov njihova edinstvena formula uspešno odstranjuje živalske vonjave in druge organske sledi. Madeži se odstranijo s površine oblazinjenega pohištva tako ročno kot s pomočjo posebnih strojev, tako imenovanih ekstraktorjev ali parnih generatorjev. Generator pare je pri tej težavi praktična stvar, saj vam omogoča, da madež obdelate s pregreto paro (120-160 C) površinsko, ne da bi vlaga prodrla v pohištveno pohištvo.

Kemično čiščenje usnjenega oblazinjenega pohištva
Čiščenje usnjenega pohištva se izvaja s pomočjo posebnih profesionalnih kemikalij, primarnim čiščenjem površine kože, globinskim čiščenjem in zaključno fazo voskanja. Med čiščenjem se odstrani zgornja plast površinskih onesnaževalcev, nato pa poteka globoko "občutljivo" čiščenje površine. Aktivne snovi raztapljajo onesnaževalce in jih potisnejo ven. Na končni stopnji čiščenja pride do depilacije kože. Koža pridobi svež videz in mehkobo, na površini ostane mikroskopski zaščitni sloj, ki bo zaščitil površino med nadaljnjim delovanjem.

- Čiščenje oblazinjenega pohištva
- Suhe zofe
- Globoko čiščenje kavča
- Čiščenje stola
- Čiščenje stolov
- Globoko čiščenje blata
- Čiščenje oblazinjenja oblazinjenega pohištva
- Čiščenje usnjenega pohištva
- Čiščenje pohištva pred pršicami

Čiščenje mehkih stolov ali kemično čiščenje kavča je zelo mukotrpno in zamudno, zato je potrebno obdelati en sedež oblazinjenega pohištva od 10 do 45 minut, odvisno od vrste obloge, umazanije in količine površine, ki jo je treba obdelati. Končni rezultat suho čiščenje zofe in fotelji bodo imeli odličen rezultat.

    Vrbje Expired
Home SI Vrbje Home & Garden Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Blog
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F