PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeGozdarske storitve. Izvajamo najtežja gozdarska dela


1 EUR

Pravočasna nega drevesa zagotavlja njegovo stabilno zdravo rast. Rezanje suhih dreves je zelo pomembna storitev, ki ščiti vas in vašo lastnino. Podružnice, ki rastejo nepravilno glede na glavno deblo drevesa, lahko kmalu postanejo težava. Suha veja lahko nekega dne pade iz močnega vetra in poškoduje hišo ali avto, povzroči škodo sorodniku, prijateljem in mimoidočim ali povzroči druge težave. Izvajamo najtežja gozdarska dela!

Najprimernejši čas, da bodite pozorni na potencialno težavo.
Možno je naročiti obrezovanje nevarnih dreves tako z uporabo ročnega orodja kot tudi z uporabo več vrst posebne opreme, kar je v celoti odvisno od zahtevnosti nalog.
Po obrezovanju ostane veliko naplavin. To smeti je treba pravočasno očistiti. Naši zaposleni čistijo veje, žagovino in tovorijo v tovornjak. Vsi pogoji so dogovorjeni s stranko in so sestavni del pogodbe.

Za izračun stroškov obrezovanja nevarnih dreves lahko pokličete in ugotovite približno ceno. Da bi razjasnili vse podrobnosti, specialist odpotuje v kraj, da preuči vse dejavnike, ki lahko vplivajo na delo. V skladu s tem so opredeljene možnosti dostopa do posebne opreme in vidiki njene izbire, kar bo nedvomno vplivalo na stroške storitev. Posvetovanje je brezplačno.

Strokovno posekamo vse vrste nevarnih dreves, tudi v najtežjih situacijah.
tel. 040 464 575

    Raka Expired
Home SI Raka Home & Garden Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Blog
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F