PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeCenovno ugodno prevajanje italijanščine!


22 EUR15 EUR°  –31%

Italijanski jezik je že dolgo eden najbolj iskanih storitev učenja in prevajanja. To je posledica dejstva, da je veliko naših rojakov izbralo Italijo ne le kot turistično privlačno državo, ampak tudi tam aktivno delajo, študirajo in sodelujejo z italijanskimi podjetji.

Kljub priljubljenosti italijanščine se ne more vsakdo pohvaliti s temeljitim znanjem italijanščine, zlasti ko gre za posel, registracijo uradnih dokumentov in komunikacijo s tujimi partnerji.

Prevajamo dokumente za pridobitev vizuma; prevajajo potne liste; prevajati dokaze; prevajamo diplome in potrdila; prevajati črke. Prevajamo računovodske izkaze, prevajamo različne računovodske dokumente, prevajamo izkaze, prevajamo bilance in še veliko več, kar se nanaša na to področje. Dokumenti organov pregona; prevajati sestavne dokumente; prevajati pogodbe in sporazume; prevajamo registracijske in notarske dokumente s fizičnih in pravnih oseb; Prevajamo sodne dokumente. Za prevod lahko sprejemamo: tehnično literaturo; Tehnične specifikacije; načrti; tehnični potni listi; specifikacije; poučna literatura; razpisne in patentne listine; kataloge izdelkov in vse, kar je povezano s tem. Prevajamo zdravniška potrdila; prevajati ambulantne izkaznice; prevajati medicinska poročila; Prevajamo veliko drugih medicinskih farmacevtskih besedil in dokumentov.

Znanje jezika ni vedno dovolj, da bi nedvomno prevedli prevod dokumentacije, še posebej, če imate pravni ali tehnični dokument. Prav tako lahko naletite na težave s prevajanjem, če nameravate svoje podjetje voditi v Italiji ali če se želite prijaviti za usposabljanje v tej državi. In če boste med drugim radi delali tam, potem boste zagotovo morali prevesti veliko dokumentov. V tem primeru je potrebna podpora izkušenega prevajalca.

15 € za prevod iz italijanščine v slovenščino!
22,10 € za prevod iz slovenskega v italijanski jezik!
33,80 € za sodne prevode iz / v italijanščino!

Preverite!

    Ljubljana Call
Home SI Ljubljana Writing & Editing Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F