PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeIndividualni osnovni tečaj Office Excela, MS Excel


175 EUR150 EUR°  –14%

Individualni osnovni tečaj Office Excela

Tečaj je zasnovan za tiste, ki načrtujejo uporabo Excela kot profesionalnega orodja pri svojem vsakodnevnem delu. V času usposabljanja se boste naučili, kako ustvariti poročilo katere koli zapletenosti, izbrati podatke, ki jih potrebujete po enem ali več merilih, izvesti kompleksne izračune, statistične in finančne analize, samodejno zbrati eno iz več tabel, sestaviti različne grafe in grafikone, ustvariti makrone za avtomatizacijo iste vrste operacij.
Tečaj je primeren tako za tiste, ki se šele začnejo seznanjati z Excelom, kot za tiste, ki Excel že uporabljajo in želijo svoje znanje razširiti na višjo raven.
Pouk poteka na praktičnih primerih, vzetih iz življenja.

V AMIKUM-u vam ponujamo individualni 12-urni tečaj Office Excel. Vsi razredi se izvajajo na podlagi podatkov različnih realnih podjetij. S pomočjo našega hitrega tečaja usposabljanja boste obvladali in utrdili osnove programa ter se naučili uporabljati različne funkcije, ki jih lahko uporabljate na bolj naprednih nivojih.

Za zaposlitev je zdaj potrebno dobro znanje programa Excel. Vsako administrativno delo zahteva delo s podatki. Izvajate več kot 180 praktičnih nalog in resničnih primerov, s katerimi se morate spoprijeti pri profesionalnem delu s poslovnimi podatki. Microsoft Excel Office tečaj namenjeno: ekonomistom, finančnikom, analitikom, bančnim uslužbencem, vodjem prodaje, zaposlenim v logističnih oddelkih, računovodjem in drugim strokovnjakom, katerih odgovornosti vključujejo zbiranje in obdelavo informacij.

Zahvaljujoč znanju programa lahko podatke obdelujete, jih razvrščate, komentirate, prikazujete. Pridobili boste zaupanje in povečali učinkovitost svojega dela in učinkovitost svoje organizacije.GSM: 031-530-081
E-pošta: info[[@]]amikum.si
Spletna stran: https://www.amikum.si
Facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

    Maribor Call
Home SI Maribor IT & Electronics Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F