PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeFOTOGRAFIRANJE / Organizacija fotografiranja na dogodkih


65 EUR50 EUR°  –23%

Prazniki, poroke, rojstni dnevi so sestavni del našega življenja. Vsaka oseba si prizadeva zajeti več trenutkov svojega dragocenega življenja. Izum fotografije je privedel do popularizacije poklica fotografa. Vsako leto se povečujejo zahteve po kakovostnih slikah.
Storitve profesionalnega fotografa se uporabljajo, ko želijo stranke več let dobiti najboljše slike. Da bi dobili najboljše fotografije, je pomembno, da uporabite storitve usposobljenega in izkušenega osebja.

- Portretna fotografija. Takšna storitev vključuje fotoportret ene osebe ali skupine ljudi.
- Photo Session. Že sam koncept fotografiranja pomeni vrsto uprizorjenih fotografij, ki jih združuje ena ali več tem.
- Predmetna fotografija. Ta storitev je fotografija, katere namen je razkriti individualnost in značilnosti predmeta. To storitev pogosto uporabljajo oglaševalske agencije, kjer je potrebno množično promovirati izdelek.
- Notranja fotografija. Ta vrsta storitve je zelo priljubljena med gradbenimi in nepremičninskimi podjetji.
- Oglaševalska fotografija. Kar zadeva naročilo fotografa za tak dogodek, je glavni cilj slika, ki znatno poveča prodajo določenih dobrin in storitev.
- Poročni fotošop. Elegantna nevesta obleka, zlati poročni prstani, luksuzni avtomobil, najboljša restavracija z banketno dvorano, veseli in elegantni gostje ... Ne zamudite takšnega dogodka! Poročni fotošop je odličen način za zajemanje najbolj ganljivih trenutkov poročnega praznovanja.


Obdelava slik v photoshopu.
Pravočasno izpolnjevanje naročil!
Cena po dogovoru.

    Ljubljana Call
Home SI Ljubljana Art & Design Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F