PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreePopolno globinsko čiščenje notranjosti vozila. Avtopralnica!


39 EUR15 EUR°  –61%

Kemično čiščenje notranjosti avtomobila je niz ukrepov, katerih namen je odstraniti onesnaževalce, vonjave, mikrobe in mikroorganizme, ki jih avtomobil pridobi sčasoma. Pri čiščenju uporabljajte posebno visokotehnološko opremo, parni čistilec in varne kemikalije, profesionalne izdelke za nego avtomobila.

Globinsko čiščenje sedeža, avto preproge - 15,00€

Redno čiščenje nikoli ne bo nadomestilo celotne ponudbe storitev kemičnega čiščenja in poliranje vozil.
Ne glede na to, kako se trudimo, da za salon poskrbimo sami, ga usisavamo, pokličemo za obsežno pranje, sčasoma bo notranjost avtomobila tako ali tako umazana. Na notranjih površinah se pojavijo madeži, umazanija, prah, odrgnine zaradi stika s kožo itd. Prah in umazanija se nabirata v skritih votlinah, jejte v kabino, se prenesite na svoja oblačila, posedite v pljučih. V oblazinjenju se kopičijo različni mikroorganizmi (glive, bakterije, klopi itd.). V kabini se pojavijo tuji vonji. Vse to je videti neestetsko in škodljivo za zdravje voznika in potnikov.

Globinsko čiščenje notranjosti avta - 70,00€
(sedeži, tapete + osnovno kompletno čiščenje + poliranje vozil)

V veliki metropoli je priporočljivo izvajati suho čiščenje 1-2 krat na leto, običajno po zimi in poleti.

Kompletno globinsko čiščenje vozila - 130,00€
(tapete, preproge za avto, sedeži, plastike, armaturna plošča, stropne obloge, prtljažnik, nega usnjenega sedeža)

Avto morate očistiti, če:
1. Kajenje v avtomobilu
2. Pri nakupu rabljenega avtomobila
3. Pri pripravi avtomobila na prodajo
4. V kabini je bilo vonjav
5. Imate majhne otroke
6. Ali prevažate hišne ljubljenčke
7. Avto se uporablja v komercialne namene.
8. V avtomobilu in čistoči v kabini imate preprosto radi

Pri opravljanju dela uporabljamo: sesalnik za suho čiščenje, pralni sesalnik, parni čistilec, Tornador s kompresorjem, ozonizatorjem, pa tudi profesionalne avtomobilske kemikalije ameriških in nemških proizvajalcev: AutoMagic, Sonax, Venor, Veneto, Koch, ki jih priporočajo vodilne avtomobilske družbe: BMW, Mercedes, Audi ...
Materiali, ki jih uporabljamo, so varni, popolnoma hipoalergični in antibakterijski, brez neprijetnih vonjav in dišav!

Popolno kemično čiščenje notranjosti avtomobila in prtljažnika avtomobila: kemijsko vključuje čiščenje tal, stropa, sedežev, plastičnih delov, preprog, kromiranih elementov in vložkov za les. Pri notranjem čiščenju uporabljamo široko paleto opreme: od sesalnika do ročnih orodij za detilacijo. Smo najboljša avtopralnica vozil v Mariboru.

Celovito kemično čiščenje avtomobila je sestavljeno iz mokrega suhega čiščenja potniške kabine s pomočjo pralnega sesalnika, parnega čistilca in specializiranega zračnega orodja. Kemično čiščenje usnjene notranjosti avtomobila vključuje čiščenje pred prahom, umazanijo in usedlinami. Naknadna obdelava usnjenih delov z olji jim dlje časa daje mehkobo in elastičnost.

Kemično čiščenje notranjosti tkanine - tekstilno oblazinjenje po čiščenju in obdelavi povrne prvotno barvo, vključno z elementi notranjosti Alcantara, pri čemer mora biti pristop čiščenja zelo poseben, da prevleka ne izgubi svojih lastnosti.
Čiščenje s paro - pri obdelavi površin s paro se uničijo mikroorganizmi (glive, pršice, bakterije), ki povzročajo alergije, dihalne in dermatološke bolezni. Zaradi tega je metoda parne dezinfekcije hipoalergena. Uporaba pare učinkovito uniči celoten spekter patogenih bakterij, virusov, gliv in parazitov.

Ozonsko čiščenje potniške kabine in klimatske naprave v avtomobilu (ozoniranje) - odstranjevanje neprijetnih vonjav z uporabo generatorja ozona. Učinkovito uničuje vse bakterije, plesni in druge mikrobe. Omogoča odstranjevanje najbolj obstojnih in neprijetnih vonjav v potniški kabini.

Čiščenje avtomobilske klimatske naprave. Ta obdelava je še posebej pomembna po zimski sezoni, saj talna obloga neizogibno absorbira vlago, kar je prispevalo k razvoju mikroorganizmov - vonj po vlažnosti bo odšel. Enako velja za sistem za nadzor podnebja, če čutite neprijeten vonj iz zračnih kanalov - čas je za zdravljenje z ozonom.

Avtopralnico je bolje zaupati strokovnjakom. Avtopralnica in poliranje vozil in Globoko čiščenje notranjosti vozila bo dolgo časa ohranilo prvotni videz vašega avtomobila!

    Maribor Call
Home SI Maribor Automotive Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F