PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeHidroizolacijska dela po celotni Sloveniji


1 EUR

Smo podjetje, ki opravlja hidroizolacijska dela. Za nas ni pomembno, ali je bila naročena hidroizolacija za streho iz kovine ali mehke itd. Za vsako nalogo zagotavljamo visoko kakovost. Izvajamo hidroizolacijska dela od temeljev do ravne ali poševne strehe. Uporabljamo sodobne vrste hidroizolacijskih materialov v skladu s tehnološkimi pravili hidroizolacije. Vodovodna dela.

Pri nas delajo le izkušeni industrijski plezalci in drugi obrtniki. Aktivno uporabljamo sodobne materiale in inovativne tehnologije. V našem podjetju lahko naročite hidroizolacijo katere koli strehe. Izkušeni strokovnjaki bodo zagotovili celoten nabor potrebnih storitev. Preučili bodo podrobnosti o fazah dela in vam ponudili najboljšo rešitev problema. Pri izbiri hidroizolacijskega strešnega materiala se upoštevajo značilnosti stavbe, želje stranke in njegove finančne zmožnosti. Vsi materiali, ki jih pri svojem delu uporabljamo za oblaganje strehe, so sodobni, kakovostni, zanesljivi in ​​trpežni.

Ponujamo tudi poseben garancijski rok za vsa naša dela v skladu s pravili in veljavnimi tehnologijami in materiali med gradbenimi deli.
Nikoli ne pretiravamo s stroški storitev in se držimo zveste cenovne politike. Stroški dela vas bodo prijetno presenetili in bodo izračunani vnaprej, kar vam bo omogočilo načrtovanje stroškov.
Hidroizolacija strehe bo izvedena hitro in učinkovito.

    Ljubljana Expired
Home SI Ljubljana Architecture Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Blog
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F