PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeKozmetične storitve v salonu / Mojstri lepote


12 EUR5 EUR°  –58%

Slika se bere v trenutku, hitreje od vaših besed, intonacij, dejanj. Spomnite se trenutkov, ko ste navdušili prijatelje ali neznance. Bodite iskreni do sebe, to orodje deluje! Kaj vas navdihuje? Pripravljeni smo govoriti jezik sloga. Naše storitve naj vas nasmehnejo.
Nudimo pedikuro, manikuro, gel, depilacijo, nego obraza, masažo, čiščenje obraza, oblikovanje in barvanje obrvi, niansiranje trepalnic, nego telesa. Na primer, ličila lahko dopolnjujejo podaljške trepalnic, zdravljenje ali barvanje las pa se lahko previdno spremeni v poudarjanje.

Za naše mojstre ni prenapornih nalog, le nekatere so lahko težje. Zato je za izbiro mojstra pomembno izvedeti podrobnosti naročila po telefonu, razporediti dovolj časa ali naročiti več salonskih storitev hkrati. Lepotni oblikovalci ustvarjajo filozofijo salona. Ni mogoče prenehati s strokovno rastjo. Ustvarjalnost ni v pogumu idej, temveč v prijazni kombinaciji tradicionalnih in najnovejših metod, pomnoženi s talentom, inteligenco, izkušnjami in okusom specialistov.

Cena frizerstva bo odvisna od kategorije mojstra. Kategorija je določena z izkušnjami v salonu, dosežki, slavo mojstra. Raven vseh mojstrov je na začetku visoka. Profesionalnost in kultura storitev sta temeljni pri prijavi na delovno mesto v našem kozmetičnem salonu.

Želeti biti lep je normalno. Vso pozornost želim opozoriti nase. Najprej določite svojo potrebo, ki je sestavljena iz okolja v službi, doma, družbenih omrežij, med prijatelji in lastnega odnosa. V kakšnem razpoloženju ste? Najljubše stvari, navade vas osrečujejo ali je šlo kaj narobe? Vsi bi morali najti harmonijo, okrepiti identifikacijo, dobiti nekaj novega, najti svojo strategijo za ohranjanje lepote in mladosti. Privoščite salonske storitve enostavno, vendar z velikimi pričakovanji. Z vami se želimo zabavati!

Za več informacij pokličite na tel: 051/887-631

    Stanovsko Call
Home SI Stanovsko Beauty & Spa Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F