PriceBye.com
liked
liked
♡
Add New Free
SI
Meja
Categories
Featured
Newest
Countries
×

Europe
HR
Croatia
HU
Hungary
NO
Norway
RU
Russia
SK
Slovakia
SI
Sloveniaa
CH
Switzerland
UA
Ukraine
Cities
×
Blejska DobravaDrankovec
LjubljanaMaribor
MejaVrhnika


Categories
×
a&f
Accounting & Finance
arc
Architecture
a&d
Art & Design
aut
Automotive
b&k
Baby & Kids
b&s
Beauty & Spa
e&l
Education & Learning
ent
Entertainment
f&s
Fashion & Style
f&r
Food & Restaurant
h&f
Health & Fitness
h&g
Home & Garden
i&c
IT & Electronics
l&l
Legal & Law
m&s
Medical & Social Care
per
Personal Services
s&l
Sports & Leisure
t&t
Tourism & Travel
w&e
Writing & Editing
000
Other


Individualna psihoterapija oziroma delo na sebi


45 EUR30 EUR°  –33%

Individualna psihoterapija je oblika psihoterapije, saj interakcija psihoterapevta in klienta temelji na podpori stranke s strani psihoterapevta pri reševanju težav ali premagovanju življenjskih težav.

Posebej organizirana interakcija med psihoterapevtom in stranko vključuje interakcijo s psihoterapevtom, ki uporablja psihološke metode in tehnike. Na podlagi ustreznih psiholoških teorij prispeva k učinkovitemu reševanju nujnih težav stranke, ki je poiskala psihološko pomoč.

Individualno usmerjen psihološki vpliv psihoterapevta (osebno s stranko), katerega namen je nuditi psihološko pomoč in podporo osebi, ki se znajde v težkem življenjskem položaju.

Iskanje odgovorov na življenjsko pomembna vprašanja vas dela dejavne in iščete načine za rešitev določenih problematičnih situacij.

Želja po reševanju težave vodi k branju knjig, komunikaciji z drugimi, bolj avtoritativnimi ljudmi, obiskovanju vseh vrst usposabljanj, tečajev, seminarjev in mojstrskih tečajev. Vse te metode so do neke mere učinkovite, vendar vsebujejo splošna priporočila za izboljšanje določenega življenjskega področja.
Praviloma je težava, ki človeka skrbi, edinstvena na svoj način in podvržena številnim specifičnim pogojem in okoliščinam. Zato je način njegovega reševanja v vsakem primeru individualen. Učinkovito reševanje je možno z osebno interakcijo s strokovnjakom.

Interakcija s psihoterapevtom vodi stranko, da se znebi psiholoških travm, čustvenega nelagodja in trpljenja, uči spretnosti in dela ter življenja pod stresom in negativnimi vplivi, hkrati pa ohranja svojo osebno integriteto. Pomembna točka posamezne psihoterapije je učenje stranke, da najde načine za samostojno reševanje življenjskih težav.

Osebna interakcija s psihoterapevtom vam omogoča, da priskrbite pomoč ob ustreznem premisleku in morebitni spremembi odnosa do osebnih lastnosti in vedenj, ki ovirajo uresničevanje notranjega potenciala za plodno delo in oblikovanje zrelih odnosov z ljudmi okoli.

Individualna oblika dela je usmerjena v odpravljanje psihološkega trpljenja in premik k osebni rasti stranke.

Terapevt upošteva osebne značilnosti in želje stranke, njegove psihološke in fizične zmožnosti, usmerja določeno stranko, ki je v določenih pogojih, na spremembe v njegovem življenju.

Prvih 20 ur po ceni 30 EUR za uro srečanja.
Nadaljnja srečanja pa po 40 EUR za uro srečanja.
Sestanki potekajo individualno v udobnem okolju.


Informacije:
GSM: 051830407
E-pošta: zavod.pas[[@]]t-2.si

    Meja Call Call

Home SI Meja Medical & Social Care BackFacebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F