PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeSTOPNICE ZUNANJE Z PODESTOM


1 EUR

Naše podjetje vam hitro in kvalitetno postavi stopnice in podeste. Izdelujemo tako ne velike stopnice za prva nadstropja kot zunanje stopnice v drugo, tretje in višje nadstropje. Naše stopnice krasijo in omogočajo priročen vhod v trgovine, kavarne in restavracije, zasebne domove in industrijske prostore. Pri izdelavi zunanjega stopnišča upoštevamo vse tehnične standarde, izračunamo učinek potencialnih napetosti, upoštevamo vpliv vremena na materiale, iz katerih je stopnišče izdelano, padavine v obliki dežja in snega, sončne svetlobe, temperaturne razlike. Tudi pri izdelavi in ​​montaži zunanjega stopnišča. upoštevamo naravno krčenje stavbe pod vplivom padavin, zmrzali, nagibanja stavb, deformacije tal iz gradbenih del ali težkih vozil. Ker je zunanje stopnišče ločena konstrukcija, ga čim bolj pritrdimo na stavbo in po potrebi naredimo tak temelj za stopnišče.

Za zaščito stopnic pred dežjem, snegom, zaledenitvijo predlagamo namestitev nadstreška ali nadstreška nad stopnicami. Nadstrešnica bo zaščitila ne samo samo stopnišče pred negativnimi vplivi padavin, ampak, kar je najpomembneje, vas bo zaščitilo pred poškodbami zaradi ledu, snega in vode na stopnicah.

Na podlagi varnostnih standardov in zdrave pameti toplo priporočamo, da namestite ograjo na katero koli zunanje stopnišče, naj bo to stopnišče v drugo ali tretje nadstropje ali majhno stopnišče od več stopnic do prvega nadstropja.

Priporočljivo je tudi osvetliti stopnice. Za zunanje stopnice uporabljamo ojačane izolacijske žice za zunanje komunikacije. Svetilke in stikala so zapečatena.

Мы изготавливаем надежные и долговечные лестницы из стали. Каждая ступенька защищены от коррозии и окрашены или оцинкованы горячим способом.


Trgo-Sodček Breda Kržič s.p.
Cesta Krimskega odreda 42, 1360 Vrhnika
Tel: 041 937-732
E-mail: trgo.sodcek[@]gmail.com

    Vrhnika Expired
Home SI Vrhnika Architecture Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Blog
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F