PriceBye.com
liked
liked
♡
Add New Free


Professzionális német-magyar fordítás


1 HUF

Cégünk a Magyar-Német-Tolmács. Számos ügyfél számára nyújtunk nyelvi szolgáltatásokat. Mindannyian ismét felénk fordulnak. A széles közönség számára elérhető anyagok fordítása és szerkesztése: marketingszövegek, weboldalak, prezentációk, információs szövegek és belső használatra szánt anyagok.

Nyelvészünk képesítése és a használt szoftver technikai képességei együttesen garantálják a szöveg magas színvonalú és pontos fordítását.
A márkákat és a marketing üzeneteket a régiókban eltérően lehet értelmezni, ami bosszantó és olykor költséges hibákat okozhat. A fordítóiroda nyelvészei elemzik a szöveg észlelését, kiejtését és más társadalmi, kulturális és politikai konnotációit. Az eredmények alapján megalapozott döntéseket hozhat a márka helyének és népszerűsítésének legjobb módjáról.

Megvan a legjobb szakemberek és kiterjedt fordítási tapasztalatunk van. Tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapat vagyunk, amely minden bizonnyal segíthet abban, hogy üzletet vállaljon német partnereivel.

Cégünk segít a vállalatoknak és az egyéneknek abban, hogy megbizonyosodjanak a német nyelvű dokumentumokról.

Üdvözlettel:Magyar-Német-Tolmács
E-mailon: magyarnemet.tolmacs[@]gmail.com
Honlap: magyar-nemet-tolmacs.webnode.hu

    Budapest Call
Home HU Budapest Writing & Editing Back
Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F