PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeAutomatikus kapuk, biztonságos és kényelmes, gyártás és telepítés


1 HUF

Cégünk által kínált automatikus kapuk szélsőséges telekhez, forró nyarakhoz, hirtelen olvadásokhoz és hidegviszonyokhoz készültek. Minden speciális kompozícióval kezelt szerkezet képes tolerálni egy jelentős hőmérsékleti tartományt. A redőnyök, a szekcionált és a redőnykapuk, a tervezési jellemzők fényében, kiváló nedvesség-, hő- és hangszigetelő anyagok. Az automatikus kapuk beszerelése lényegesen megkönnyíti az életét. A garázsba való belépéshez csak egy gombot kell megnyomnia a távirányítón, anélkül hogy megnehezítené magának a kilépést az autóból.

Manapság az automatikus kapuk sokaságából a csúszókapuk váltak a leggyakoribb és legnépszerűbbé. Az első automatikus kapuk megjelenése óta sok idő telt el. Idővel azonban mind a termékek tervezése, mind módosítása jelentősen megváltozott. Különleges fejlődés történt az automatikus tolókapuk piacán.

Az új technológiák bevezetése az automatikus kapu mechanizmusok, a biztonság és az intelligens otthoni technológiák tervezésében mindenki számára elérhetővé tette azokat.

A mai napig minden szerkezeti hibát megtaláltak és kijavítottak. Az automatikus kapu évek óta simán működik, még magas páratartalom mellett, alacsony hőmérsékleten, nagy szélterheléssel és még fokozott használatintenzitással is.
Ma, megrendelve kaput a cégünktől, bármilyen színt kiválaszthat a színek széles választékából. Kínálunk kapuk telepítését.

Cégünk különös figyelmet fordít az ár és a megbízhatóság arányára.

KBT Group
Keressen minket bizalommal.
Tel: 06706393110

    Budapest Call
Home HU Budapest Architecture Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F