PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeElado Akcios Tuzifa / Valamint / Konhyakész / Tekézett tűzifa


25000 HUF23000 HUF°  –8%

A tűzifa egyedülálló üzemanyag. Fűtéshez tűzifát vásárolhat:
- Tölgy
- Bükk
- Gyertyán

Száraz illetve, friss vágasú tűzifa.
- magánlakások (üzemanyag-megtakarítást biztosítanak)
- kemencék
- kandallók
- szilárd tüzelésű kazánok

A hosszú égés és a magas hőátadás fontos mutatók, amelyeket figyelembe kell venni a tűzifa vásárlásánál. Tűzifát vásárolhat bármilyen tulajdonsággal. A jelenleg raktáron lévő tűzifát ősz óta betakarítják. Ez azt jelenti, hogy már sikerült kiszáradniuk és készen állnak a gyújtásra. Tűzifát vásárolhat ömlesztve és hajtogatva is.

Szállítási feltételek. Napról napra is elhozhatjuk, mivel minden tűzifa eladó raktárunkban. Vagy bármely más, az Ön számára kényelmes napot. Hetente hét napig dolgozunk.

Ár:23.000eFt/m3

Szállítási költség. Az árat külön vesszük figyelembe, attól függően, hogy hány kockát rendel és hol szállít. Mert különböző számú kockát hozunk különböző autókkal. Kedvezményt adunk a 8 kockára eső vásárlásokra. Minél több kockát rendel, annál nagyobb a kedvezmény. A fizetés bármilyen módon történik, az Ön által előnyben részesített módon.

Favásárláskor, fajtától függetlenül, ügyeljen a szárítás minőségére. Ideális tűzifa azok, amelyeket tavaly betakarítottak. Fontos figyelni a rönkök méretére. A kivágási folyamat során kissé különböznek egymástól, de a vastagságban és a hosszban a különbség nem lehet túl nyilvánvaló. 5 cm különbség (hossz és vastagság) elfogadható. A nedvességet szerető fafajok hosszú szárítást igényelnek, rosszabb égési sebességük van. A száraz területeken termesztett fák ideálisak kályhához és kandallóhoz.

Gyors es megbizhato ingyenes hazhozszalitas!
A tűzifát a megadott címen szállítjuk a helyre, és kirakodjuk. A tűzifa rakása külön szolgáltatás, amelyet külön fizetnek.

    Eger Call
Home HU Eger Other Back


Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F