PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeAngol és orosz oktatás. Tanuljon angolul online oktatóval


2700 HUF2500 HUF°  –7%

Tanítson bárhol, bármikor.
Gyakorolja a kényelmét a számítógépről, táblagépről
vagy okostelefon otthon, munkahelyen és még utazás közben is!
Rugalmas órarend, amelyet mindenki alkalmazhat saját magának. Nem kell időt töltenie az úton, és még esős időben sem hagynia el a házat. Fogja meg laptopját vagy okostelefonját, és elkezdhetjük!

Az online angol nyelv nagyszerű lehetőséget kínál a szükséges ismeretek megszerzésére egy kényelmes környezetben. Minden figyelmet rád. Csak ön és a tanár vesz részt az online órákon, így mindenféle órából nyugodtan kihozhatja a legtöbbet!

- 100% -os tanári figyelem;
- Modern tanítási módszerek;
- Egyéni megközelítés;
- Megfizethető tandíj;
- A tanár professzionalizmusa

Szeretne könnyedén és érdekesen tanulni angolul, minimális időt és energiát fordítva? Üdvözöljük az online angol / orosz nyelvtanfolyamon.

Angol és orosz képzett tanár vagyok. Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy az Ön angolszintje tökéletes legyen.

Óradij: 2500 Ft/óra

Az angol vagy az orosz nyelv a Skype-on keresztül nem csupán lehetőséget kínál a tudás megszerzésére - ez egy esély a világ felfedezésére. A kurzus befejezése után szabadon kommunikálhat angolul és utazhat. Az angol nyelv ismerete hozzájárul a karrier és a személyes élet sikeréhez.

Szélesítse látókörét, és korlátlan lehetőségeket biztosítson magának. Az indulás még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak pár perc alatt jelentkezhet angol nyelvtanfolyamra. Sőt, biztos lehet benne, hogy professzionális vagyok és a képzési módszertan hatékonysága. Ne tedd le jövőjét, és azonnal vegye fel a kapcsolatot velem !!!!

0670321387
babajaga41 kukac gmail.com
Skype nevem: takacs.erika671

    Budapest Call
Home HU Budapest Education & Learning Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F