PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeTakaritást vállal, ablakmosást, mosást, vasalást, stb.


2500 HUF2000 HUF°  –20%

Az egészségi állapot és a hangulat nagyban függ otthonának tisztaságától, mivel a por és a szennyeződés nem járul hozzá a pozitív gondolkodáshoz. Mindenki nagyon örül annak, hogy tiszta és friss lakásban van.
Teljesen nehéz fenntartani a rend rendjét a házban, mivel a modern élet ritmusában kevés embernek van esélye a ház tisztítására. Olyan eljárásokhoz, mint például ablakok mosása, sok takarítás vagy szőnyegtisztítás, egyáltalán nincs elegendő szabad idő, tehát velem való kapcsolatfelvétel a legjobb megoldás, amely sok problémáját megoldja.
A legtöbb ember hozzászokik ahhoz, hogy a régi otthonban tisztaságot és rendet próbálnak megteremteni a régimódi módon. Ez teljesen hiába, mert a takarítási szolgáltatások sok időt takaríthatnak meg a fontosabb dolgokhoz.
Lakások, házak, irodák takarítási szolgáltatásait nyújtom. Ezenfelül az ilyen szolgáltatások iránti igény műszaki helyiségekre is vonatkozik. Szolgáltatásaim köre rendszeresen bővül, és minden új lehetőséget magában foglal.
Szakemberek vagyok a saját területén aki széles körű gyakorlati tapasztalattal és készségekkel rendelkezik, amelynek köszönhetően mindig a legmagasabb szintű munkát végzem.
Az ügyfél minden kívánságát figyelembe vevő, feladatok hibátlan teljesítése!

    Juta Call
Home HU Juta Home & Garden Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F