PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeSzélvédő javítás / Kiváló minőségű javító chipek és repedések


4000 HUF3810 HUF°  –4%

Az autóüveg az az elem, amely bármikor veszélyezteti a legnagyobb sérülést. Könnyű autóüveg-sérülést okozni akkor is, ha az autó álló helyzetben volt. Segítünk, ha az autója javításra vagy az autó szélvédőjének cseréjére van szüksége. A legtöbb sérülést meg lehet javítani, és a meglévő üveget tovább ki lehet használni.

Sokkal olcsóbb az autóüveg javítása, mint egy új cseréje és telepítése. Átlagosan egy óráig tart a kár megjavítása, míg a cseréje egész napot igénybe vehet. A javítások jelentős előnye az új üveg vásárlásához képest az eredeti gyári autóüveg biztonsági tényezője a megadott gyártási dátummal - ez megtakarítja a tulajdonosokat a további problémákatól, amikor egy autó eladásra kerül.

A gépkocsi üvegeiben lévő chipek vagy repedések első észlelésekor javasoljuk, hogy forduljon szakemberekhez a sérülések kijavításához vagy az autóüveg cseréjéhez. Ellenkező esetben a vezető és az utasok egyenetlen útfelületen történő vezetés közben az üveg teljes repedésének kockázatának vannak kitéve, ami veszélyt jelent az utastérben lévő emberek egészségére.

A sérülés észlelése után a következő lépéseket kell végrehajtania:
- A sérült helyet szigetelje el szalaggal, hogy megakadályozza a por és a nedvesség bejutását az üveg problémás részébe.
- Tartózkodjon kémiai mosószerek használatától;
- Ne használjon légkondicionálót a kabinban, mivel a hirtelen hőmérséklet-változások a károk növekedését idézhetik elő;
- Ne használja a járművet durva utakon való lovaglás közben;
- Ne késleltesse az üvegjavítást.

A sérült területre eső szennyeződés jelentősen befolyásolja a kötés minőségét. A szennyeződés elleni gyenge védelem hátrányosan befolyásolja az üveg külső megjelenését javítás után. Ha nedvesség jut be a belsejébe, a javítás lehetetlenné válik, amíg a sérült terület teljesen kiszárad.

Az autóüveget meg kell cserélni, ha:
- A javítás költsége nem különbözik az új megvásárlásától és telepítésétől;
- Az üveg sok karcolást és aprítást tartalmaz kis kövekből;
- Látogatás más országokban (sok ország jogszabályai nem engedélyezik a sérült ablakokat tartalmazó autók mozgását).

Az automatikus üvegcsere befejezéséhez szükséges idő számos tényezőtől függ - az alkatrészek szétszerelésének bonyolultságától, a rendelkezésre álló különféle típusú érzékelőktől, a test műszaki állapotát az üvegek területén, a gép és a üveg méretétől. Az üveghibák kiküszöbölésének legjobb módja a ragasztás. Csak kiváló minőségű és tesztelt ragasztókeveréket és ismert gyártók segédanyagait használjuk. A munkafolyamat minimális időt vesz igénybe, és modern polimerekkel és berendezésekkel történik.

Bármilyen bonyolult színvonalú javítást elvégzünk, vagy új szélvédőt találunk alacsony költségű csere céljából. A választék elülső, hátsó és oldalsó autósüveget tartalmaz a modern autók bármely típusához és modelljéhez.

Kőfelverődések és repedések javítása.

    Bratislava Call
Home HU Bratislava Automotive Back


Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F