PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeFűkaszálás, Traktoros vágás, Fűnyírás


10 HUF8 HUF°  –20%

A fűnyírás a szolgáltatáskínálatunk részét képezi. A folyamatot felszereléssel és kézi munkával tudjuk biztosítani. Professzionális bevonatkezelést végezzünk, figyelembe véve az összes technológiai szempontot. Szakembereink képesek lesznek kiválasztani az expozíció gyakoriságát és intenzitását minden gyeptípusra és fűtípusra.

Nem csak a gyep gondozásával tudunk gondoskodni, hanem az összes kapcsolódó műveletet is kiválaszthatjuk és elvégezhetjük. Az ügyféllel egyetértésben a pázsit fésültetésével, a kaszált tömeg megtisztításával és eltávolításával.
A kiegészítő intézkedések költségeit az ügyfelekkel személyesen megbeszéljük. Szükség esetén konzultációt tarthatunk, és kidolgozhatunk egy hozzávetőleges tervet a bevonat gondozására (intenzitás és gyakoriság, figyelembe véve a gyógynövények típusát).

A szolgáltatások megrendelésekor a legfontosabb kérdés az, hogy tisztázza azt az időszakot, amelyen keresztül a gyep első kaszálásra kerül a vetés után. Szakembereink tapasztalata és képesítése lehetővé teszi számunkra, hogy az ültetési gondozáshoz egyedi tervet válasszunk.

Cégünk az ország sok városában nyújtja szolgáltatásait. A munkák körébe tartozik a fűnyírás is, az ár ebben az esetben a távolság figyelembevételével kerül kialakításra. Az indulás lehetőségét össze kell hangolni a munka mennyiségével. Az ilyen megrendelések minden feltételét szigorúan egyéni sorrendben tárgyaljuk.

www.fktt.hu | info[@]fktt.hu
0620/283-5300

    Budapest Call
Home HU Budapest Home & Garden Back

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F