PriceBye
liked
liked
♡

Add New

for FreeKerti munkát. Tájrendezés


1500 HUF1300 HUF°  –13%

Kertész - szakember, aki szolgáltatásokkal gazdagítja egy parkosított kerti parcellát. Ennek a posztnak a fő célja az időben történő és illetékes fellépés annak érdekében, hogy a kertben, a téli kertben minden zöld területet megőrizjen az adott feltételeknek megfelelő állapotban.

Kerti munka:
- ásást
- bokrok nyírását
- ág darálást
- fűnyírást
- kertrendezést
- egyéb munkálatokat vállalok

Kertészi tapasztalat magán háztartási parcellákon. Tapasztalat a kertészet, a tájtervezés, a kerti és dísznövények termesztése terén. Tapasztalat a saját parkosított terület gondozásában.

A gyep gondozása - kaszálás, szellőzés, gyomirtás, fésülés, műtrágyázás, műtrágyázás, öntözés, a sérült területek kijavítása. Dekoratív fák, bokrok gondozása - öntözés, rendszeres vágás, metszés, top dresszing, kártevők elleni védelem, talajkezelés, fiatalítás. Kerti fák, bokrok gondozása - öntözés, metszés, takarítás, talajápolás, kártevők elleni védelem, betakarítás, fiatalítás. Virágágyások és virágok gondozása - ültetés, öntözés, öntözés, talajápolás, műtrágya, gyomirtás, kártevőirtás, virágkert javítás (fiatalítás), szezonális munka.

Terület takarítás \ Vízápolás \ Üvegház és üvegház gondozás

Felár ellenében (üzemanyag) is megyek a falujába.

    Pecs Call
Home HU Pecs Other Back


Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F
F