PriceBye.com
liked
liked
♡
Add New Free


Reklamne naljepnice. Naljepnice za automobile s magnetskom folijom


135 EUR99 EUR°  –26%

MAGNETNE NALJEPNICE BOLJE od ljepila!

Magnetsko oglašavanje - Magnetske naljepnice za automobile s reklamnim slikama i tekstovima, uz markiranje tvrtke, najbolji su izbor za vas. Pravokutna, kovrčava, obojena, crno-bijela. Na automobilima i kamionima, na vratima i karoseriji - gdje god postoji metalna površina. Odličan način da markirate svoj automobil. Ne postoji alternativni način da se na putu provede masovna reklamna kampanja.

Magnetsko oglašavanje ili oglašavanje na magnetskoj osnovi dobiva na popularnosti tamo i kada se reklamne poruke - ploče, naljepnice, natpisi itd. - pričvršćuju na metalnu površinu. Pretvaranje automobila u oglasni objekt Vrlo jednostavno. Po završetku reklamne kampanje, uvijek možete sami ukloniti naljepnicu iz automobila i započeti drugu reklamnu kampanju kad god želite. Uklanjanje naljepnice izuzetno je jednostavno i izbjegava rizik od oštećenja boje na vozilu.

Prikladno je koristiti magnetske naljepnice za oglašavanje na automobilima - takve magnetske naljepnice ne oštećuju lakiranje automobila, lako se mijenjaju, čak i svaki dan. Magnetske naljepnice mogu se koristiti u supermarketima, kafićima, specijaliziranim skladištima. Elementi magnetskog oglašavanja izrađuju se, u pravilu, koristeći magnetski vinil ili foliju - fleksibilan i izdržljiv materijal sa svojstvima trajnog magneta.

Magnetske naljepnice ne boje se kiše, snijega, visokih (niskih temperatura) - to ni na koji način ne utječe na magnetska svojstva, ne silazite, ne odlazite tijekom vožnje i pranja automobila. Istovremeno, možete lako mijenjati reklamu na svom automobilu svaki dan.

Glavna prednost magnetskih naljepnica je njihova mobilnost. Nije važno imate li veliku tvrtku ili malu tvrtku, nije važno što oglašavate: robu, usluge ili promocije. U samo nekoliko sekundi svoj prijevoz možete pretvoriti u sjajan, originalan alat za oglašavanje. Magneti će vam pomoći pri širenju riječi i sjećanja na vas gdje god se vozili ili stajali na parkiralištu. Ako automobil koristite ne samo za rad, već i za osobne potrebe, tada su naljepnice s magnetskom folijom najbolje reklamno rješenje. Tijekom rada, magnetska naljepnica je uvijek u vašem automobilu. Nakon posla, možete ga ukloniti jednim pokretom ruke i lako ga vratiti sljedeći dan. Pričvrstite magnet na vrata vašeg automobila, kamiona ili kombija i kamo god krenete, vaš će oglas uvijek biti na vidiku!

Još jedna prednost naših magnetskih naljepnica za automobile je da su ekonomični i financijski prihvatljivi. Mala i srednja poduzeća možda nemaju financijski luksuz da proizvode velike reklame, unajmljuju velike panoe na strateškim lokacijama ili digitalne marketinške kampanje. Kao bonus, naša reklamna agencija pruža količinske popuste. Na primjer, možete naručiti dva magneta kako biste opremili svaku stranu automobila. Oglasa je dvostruko više, a izrada naljepnica koštat će vas manje.

Bilo koja tvrtka mora koristiti sva raspoloživa sredstva kako bi dosegla svoju publiku, prenijela svoju poruku, prodala svoje proizvode i usluge. I naravno, samo ostanite vidljivi što je duže moguće. Iskoristite naše količinske popuste i naručite više magnetskih naljepnica kako biste opremili svaku stranu vašeg vozila. Naši magneti za automobile savršeno su rješenje za vaše reklamne potrebe kada ste na putu!

Nudimo ispravan, kvalitetan i brz ispis magnetske reklamne naljepnice na automobilu. Možemo pružiti nevjerojatno lijepe i svijetle projekte zbog kojih će ljudi skrenuti pažnju na vaš automobil. Vaše promotivne naljepnice su veliki, jedinstveni, privlačni dizajni koji se ističu iz sive mase.
Naš tim pomoći će vam da promišljate najbolji i najučinkovitiji dizajn. Svjetlina i kreativnost oglašavanja ovise čak i o boji vašeg automobila. Tekst treba biti velik, istaknut i dobro čitljiv. Čak i u pokretu, magneti trebaju jasno prikazati vašu poruku, logotip i kontaktne podatke. O tome ovisi vaš profesionalni imidž.

Radimo radnim danima od 10:00 do 18:00

Kontaktirajte nas za konkretan upit
e-mail: info[@]1a-studio.com
mob: + 385 95 74 22 660


magnet, magnetna, magnetnafolija magnetnenaljepnice naljepnice print, tisak, folija magnetne, automobil, auto, naljepnica.

    Zagreb Call eMail
Home HR Zagreb Art & Design BackFacebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Feedback
PriceBye © 2020
pricebye.com
Rights reserved
F