PriceBye
liked
liked
♡
+ Add New Ad
for Free
Get service, then Pay

Alennukset Asiakkaiden Houkuttelemiseksi: Edut ja HaitatAlennusten avulla voit nopeasti houkutella asiakkaita ja ansaita paljon rahaa. Vaikuttaa siltä, ​​että kaikki on yksinkertaista: painamme tarjouskuponkeja, teemme uutiskirjettä ja ostajat kerääntyvät kassan lähelle, ja raha virtaa kuin vesi. Mutta se olisi liian helppoa! Osoittautuu, että alennuksilla on omat sääntönsä, etunsa ja haittansa. Ja joissakin tapauksissa niitä ei tarvitse tehdä ollenkaan. Katsotaanpa tätä asiaa tarkemmin.

Mitkä ovat alennusten edut ja haitat?

Suuri kilpailu saa yrityksen taistelemaan jokaisesta asiakkaasta ja käyttämään tähän kaikkia käytettävissä olevia menetelmiä, mukaan lukien alennukset. Koska massamarkkinoilla on parempi myydä paljon tavaroita nopeasti suhteellisen halvalla kuin toivoa onnea ja odottaa viileää tuulta. Lisäksi voiton lisäksi alennuksilla on monia muita etuja.

Oikealla lähestymistavalla ne mahdollistavat:
• Myy vanhentuneita, kausiluonteisia ja vanhentuneita tavaroita, jotta et menetä sijoittamaasi rahaa ja vapauta varastotilaa.
• Myy tuotteita, jotka päivittyvät syklisesti tai joilla on lyhyt kysyntähuippu (uudet gadget-mallit tai vaatemallistot).
• Pienennä varastointikustannuksia ja lisää liiketoiminnan kannattavuutta. Tämä koskee tuotteita, joilla ei ole kausiluonteisuutta ja selkeää viimeistä käyttöpäivää. On tarpeen laskea niiden varastointikustannukset ja jos ne saavuttavat 30 % kustannuksista, tehdä alennus ja myydä loput pois (optimoida varaston kiertokulku).
• Mainosta uutta tuotetta tai palvelua. Kampanja auttaa herättämään kiinnostusta ostajien keskuudessa ja kasvattamaan nopeasti markkinaosuutta.

• Kasvata toistuvien ostojen prosenttiosuutta. Tässä "lykätty alennus" on hyödyllinen: esimerkiksi asiakas tekee tilauksen tietylle summalle ja saa -10 % seuraavasta sekistä.

• Houkuttele uusia ja pidä vanhoja asiakkaita. Jälkimmäisessä tapauksessa alennusten on oltava yksilöllisiä.

• Päätöksentekoon vaikuttaminen. Kun asiakas miettii ja epäilee pitkään, pienikin alennus voi saada hänet ostamaan.

• Lisää haluttuja mittareita. Käyntien määrä, keskimääräisen sekin syvyys tai arvo jne. Tässä on tärkeää valita oikea mekaniikka: esimerkiksi prosenttiosuus ostohinnasta, alennus ensimmäistä kertaa yhteyttä ottaneille tai joka kolmas osto.
Alennusten avulla voit myös kääntää asiakkaiden ja kilpailijoiden huomion tarjoukseesi. Tässä tapauksessa sinun on oltava erittäin herkkä markkinahintojen muutoksille.

Kuten näet, alennukset ovat hyödyllinen työkalu. Mutta niillä on myös haittapuolensa, mukaan lukien:
• Lyhyt aikaväli – lisää myyntiä vain tapahtuman ajaksi.
• Negatiivinen vaikutus yrityksen imagoon premium-segmentissä – suuret alennukset voivat vieraannuttaa varakkaita asiakkaita ja houkutella pörssin metsästäjiä.
• Tottuminen ja vähentynyt arvokäsitys - syntyy tunne, että tuote on huonolaatuinen tai hinta oli alun perin ylihinnoiteltu, sekä halu tehdä ostoksia vain halvalla.
• Ylimääräiset mainoskulut ja osan voiton menetys – voit mennä tappiolle, jos teet virheellisiä laskelmia.
• Hätätilanteiden esiintymisen todennäköisyys - tavaran puute, työntekijöiden toiminnan koordinoinnin puute, toimitusongelmat jne.

Kaikki tämä voi aiheuttaa negatiivisuutta asiakkaissa. skien minimoimiseksi ja hyödyn saamiseksi sinun on ymmärrettävä, kuinka alennukset vaikuttavat voittoihin ja milloin on parempi olla käyttämättä niitä.
Tapauksia, joissa ei kannata tehdä alennuksia. Kampanjat ovat erityisen tehokkaita markkinoilla, jotka ovat ylikyllästyt samantyyppisistä palveluista ja tavaroista (kodinkoneet ja digitaaliset laitteet, koruliiketoiminta, kuivapesulat jne.). Tässä he voivat tehdä todellisen eron. Mutta on useita tapauksia, joissa on parempi kieltäytyä alennuksista, nimittäin:
• Kapea markkinarako ainutlaatuisella tarjouksella ja vakaalla kysynnällä – kilpailu on vähäistä, eikä alennuksia tarvita, vaan kanta-asiakastukiohjelmia;
• Aluksi erittäin korkeat hinnat – alennuksen katsotaan muodostavan normaalit kustannukset, ei hyötyä;
• Koko valikoiman kampanja - voimassa vain, jos yritys sulkee tai muuttaa profiiliaan;
• Liian vähän hyötyä ostajalle - he eivät yksinkertaisesti kiinnitä huomiota tällaiseen alennukseen;
• Samojen tavaroiden ja palveluiden jatkuva myynti - on helpompi alentaa kustannuksia pysyvästi;
• Hintasi ovat jo huomattavasti alhaisemmat kuin kilpailijoiden hinnat.

Jos päätät silti käyttää alennuksia ja tarjouksia houkutellakseen asiakkaita, noudata näitä sääntöjä:
1. Älä koskaan toimi tappiolla - on parempi välttää myyntiä kuin käydä kauppaa tappiolla. Ei ole ollenkaan faktaa, että tämä asiakas jää sitten luoksesi tai tuo uusia asiakkaita, mutta budjettiin tulee varmasti aukko.
2. Aseta ehtoja - jos teet myönnytyksiä ostajille, on loogista pyytää heiltä jotain vastineeksi (esim. alennus huonekalujen kuivapesusta yleissiivousta tilattaessa tai puvun räätälöintiin, jos kangas on ostettu sinä jne.).
3. Älä tasaa yksittäisiä tarjouksia – suurten/tukkuasiakkaiden edun pitäisi olla suurempi kuin tavallisten asiakkaiden.
4. Luovu pienistä alennuksista - ne eivät houkuttele paljon uutta liikennettä eivätkä aiheuta suurta kanta-asiakkaiden virtaa.
5. Selitä kampanjan arvo – miksi käytät sitä, kuinka kauan se kestää ja mikä oli alkuperäinen hinta. Tämä auttaa herättämään kiinnostusta ja luo rajallisen tarjouksen vaikutelman.
6. Kirjoita muistiin tilanteet, joissa olet valmis antamaan alennuksia - järjestelmän puuttuminen voi johtaa siihen, että aloitat kaupankäynnin tappiolla (katso kohta 1).

Nyt tiedät, mitä alennustarjoukset ovat tarkoitettu ja kuinka ne voivat auttaa yritystäsi.
Home FI Blog Personal Services Back
+
Add New Ad
for Free

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Blog
PriceBye © 2021
pricebye.com
Rights reserved