PriceBye
liked
liked
♡
+ Add New Ad
for Free
Get service, then Pay

Alennusten Psykologia. Miten Alennukset Vaikuttavat Ihmiseen?Sinun on itse päätettävä, mitä hyötyä potentiaalinen ostaja haluaa saada. Ostaisitko tuotteen tai palvelun samaan hintaan, jos toisesta kaupasta voit ostaa saman, mutta pienemmällä hinnalla? Kaupan on säilytettävä kiinnostus itseään kohtaan, ei vain houkutella uusia asiakkaita, vaan myös yritettävä säilyttää vanhat. Syvetään alennusten psykologiaan.

Alennusten psykologiaAsiakkaiden huomion lisääntyminen taataan, jos hinnoittelustrategia laaditaan oikein. Kupongit ja alennukset houkuttelevat paljon ostajia. Mutta jotta heillä olisi halu ostaa, sinun on ymmärrettävä: ostajat eivät aina laske hyötyjä. He tarvitsevat konkreettisia lukuja. Ja numeroiden pitäisi olla houkuttelevia. Esimerkiksi nähdessään kolmannen tarjouksen yllä olevasta luettelosta monet huomaavat luvun 50%. Vaikka laskemalla tietyn alennuksen määrän, saat vain 25%. Mutta ensi silmäyksellä ostajien lukumäärästä kauppa näyttää erittäin kannattavalta. Tämä on avain alennuksen psykologian ymmärtämiseen

Tämän perusteella voidaan erottaa seuraavaa: vaikka asiakas on ennakolta kohtuullinen, hänen käyttäytymisensä ja kulutushalunsa lisääntyvät, kun hän näkee mahdollisuuden saada pienimmätkin alennukset.

Tärkeimmät alennustyypit:

• Prosenttiosuus. Tämä tyyppi ilmaisee tuotteen tai palvelun alkuperäisten kustannusten prosenttiosuuden pienenemisen.

• Bonusalennus. Voit saada tällaisen alennuksen vain, jos ostat lisätuotteen. Sellainen pakotettu stimulantti. "1 + 1" tai "kaksi yhden hinnalla".

• Määräalennus. Asiakasta rohkaistaan ​​ostamaan useita tuotteita ja sitten hän saa prosentuaalisen alennuksen, tai myyjä tarjoutuu ostamaan kolme tuotetta ja saa neljännen lahjaksi; Joskus on ehto: "ostettaessa enemmän kuin tietty määrä." Tällä tavalla voit päästä eroon vaate- tai kosmetiikkasarjasta, joka on menettämässä merkitystä.

• Cashback. Se palautetaan suuren tilauksen ehdolla, tietyn summan. Usein sushiketjut tai pizzeriat tarjoavat alennuskuponkeja tilattaessa tietyn määrän. Tämä on "alennus-hyvitys". On myös erikoissovelluksia, joissa kuponki lähetetään sähköisesti.

• Ilmainen toimitus. Verkkokaupasta tilattaessa tämä on melko suosittu käytäntö. Sinun on tilattava tavaroita tietyllä summalla, jolloin ilmainen toimitus katsotaan alennukseksi. Näin ollen kauppa ei mene rikki posti- tai kuriirimaksuista, jos se sisältää tietyn rajan ilmaisen toimituksen ehtoihin.


Alennusten psykologia. Miten alennukset vaikuttavat massojen tietoisuuteen?Alennukset muodostavat ostajan positiivisen ajattelun paitsi tuotteeseen, myös kauppaan. Refleksi "budjetin säästämiseksi" on muodostumassa. Ostaja etsii tähän uutta mahdollisuutta.

Asiantunteva hinnoittelu herättää luottamusta asiakkaiden keskuudessa. Oikeat luvut antavat ostajille mahdollisuuden saada tuntuma vakavasta hinnanalennuksesta. Tämä on helppo saavuttaa esimerkiksi asettamalla hinnat 20 % korkeammalle ja ilmoittamalla sitten 20 % hinnanalennus ja tulostamalla hintalappuja, oletettavasti 20 % alempia. Itse asiassa kaikki myydään vanhalla ja joskus jopa korotetulla hinnalla. Tämä tekniikka ei kuitenkaan toimi vakailla markkinoilla..

Alennus on aina kannustin tämän tuotteen ostamiseen. Ja asiakas ostaa. Verkkokaupoissa on erityisen tärkeää herättää tarjouksen eksklusiivisuuden tunne: ”Vain meidän kanssamme ja vain nyt! 48 tuntia jäljellä alennuksen loppuun!

Alennukset vähentävät halua etsiä ja vertailla tuotteita muiden myymälöiden hintoihin. Kupongin läsnäolo estää täysin ostajaa etsimästä samanlaista tuotetta kilpailijoilta. Supermarket-kortit, bonuskortit jne. voivat toimia myös kuponkeina.

Kiireellisyyden tunneJos et tee ostosta mahdollisimman nopeasti, ihmiset nappaavat hyvän tuotteen. On tärkeää luoda tämä tunne ostajassa. Ostajan ei pidä epäröidä.

Alennuksiin tottuminenAlennuksissa on haittapuoli - ostaja tottuu ja haluaa alennusta jokaisesta verkkokaupassa tehdystä tilauksesta tai nähdä mahdollisimman paljon kannattavia tarjouksia suosikkisupermarketissaan. Ja jos heidän odotuksensa eivät täyty. Asiakkaat ostavat kilpailijoilta.

Bonusten puute pettää potentiaalisen ostajan. Siksi myyjää suositellaan vaihtelemaan alennustyyppejä, pohtimaan, minkä tyyppiselle tuotteelle tämä tai tuo tyyppi sopii parhaiten. Uusien ostajien virtaus on siis mahdollista ylläpitää.

Alennusten edutSinun on ymmärrettävä, millä alennuksella on positiivisimmat tilastot. Tämä on tarpeen muiden parametrien laskemiseksi edelleen.

Tehokkaimman alennusmekanismin selvittämiseksi voit suorittaa erityisiä testejä. Esimerkiksi verkkokauppa voi suorittaa seuraavan kokeen: jakaa lista sähköpostilla jakelua varten kahteen yhtä suureen ryhmään. Ensimmäinen heistä lähettää tiedot alennuksesta prosentteina, ja toinen osa ostajista - tiedot alennuksesta käteispalautuksen muodossa. Lopputulos näyttää, mikä tarjous on asiakkaille parempi.

On tärkeää muistaa: jatkuvat alennukset ja promootiot voivat viedä varastolta voitot, tätä ei voida sallia. Ennen uuden osakkeen testaamista on tärkeää laskea riskit ja mahdolliset tuotot.

Heti kun ymmärrät alennusten vaikutusmekanismin kohdeyleisöön, myynti kasvaa ja voit aika ajoin käynnistää tehokkaan työkalun houkutellaksesi uusia ostajia. Pääasia on osata laskea ja laskea etukäteen jokainen yksityiskohta, jolloin hän säästää asiakkaana unohtaa tärkeimmän.
Home FI Blog Entertainment Back
+
Add New Ad
for Free

Facebook Twitter Instagram
About Us Contact us Support
Privacy Agreement Blog
PriceBye © 2021
pricebye.com
Rights reserved